Horoscop chinezesc Luna de Oaie. Previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc și Feng Shui, invitată în emisiunea WOW Zodiac prezentată de Ana Maria Ticea, aduce veștile din zodiacul chinezesc pentru Luna de Oaie. Iată care sunt previziunile!

Luna de Oaie a început pe data de 6 iulie și se va termina pe 4 august. Este o lună a liniștii. Oamenii își pot regăsi echilibrul, dacă își doresc.

În sânul familiei pot apărea discuții legate de planul financiar.

Iată care sunt previziunile Ancăi Dimancea!

Șobolan (1948,1960,1972,1984,1996)

Luna de Oaie îți poate aduce prosperitate, dar ai nevoie de o perioadă de relaxare. Acum, nu încerca să rezolvi treburi foarte importante. Nu acționa și nu judeca într-un mod pripit. Totodată, Anca Dimancea recomandă să nu îți faci planuri legate de toamnă în acest moment. Lasă totul pentru luna august. Planul profesional poate fi cel mai afectat, dar și cel financiar ar putea suferi. La locul de muncă, nu îți lua sarcini foarte importante. Orice îți imaginezi că poți face, s-ar putea să dai greș. Ai nevoie de somn și odihnă pe cât posibil. În plan relațional, nu trebuie să ai așteptări prea mari de la ceilalți. Nu achiziționa și nu vinde nimic important.

Bivol (1949,1961,1973,1985,1997)

Va trebui să ai foarte multă grijă la comunicare. Există șansa să nu fii înțeles din prima, așadar este nevoie să fii tolerant. În luna de Oaie nu trebuie să te înarmezi doar cu răbdare, ci și cu înțelepciune. Provocările vor veni din planul discuțiilor, fie în mediul familial, fie în cel profesional. În weekenduri, este recomandat să te odihnești și să îți încarci bateriile pe cât posibil. Nu lua decizii importante și nu intra în polemici legate de subiecte importante pentru tine.

Horoscop chinezesc. Previziuni Anul Dragonului de Lemn, 2024. Ce provocări întâmpină zodiile?

Tigru (1950,1962,1974,1986,1998)

Ești favorizat în această lună. Dacă treci printr-un proces, ar fi bine să îl poți amâna. Să nu ai așteptări foarte mari. Pot apărea mici dezamăgiri. Procesul de învățare îți poate fi îngreunat. Înarmează-te cu răbdare și nu bârfi. Dacă se întâmplă să fii bârfit, întoarce spatele și nu pune la suflet. Se poate să nu fii prea ascultat sau să nu se pună baza pe ceea ce spui.

Iepure (1951,1963,1975,1987,1999)

Poți întâmpina probleme respiratorii, răceli sau viroze. Prin urmare, ai grijă dacă călătorești mult! În această lună, imunitatea ta este mai scăzută. Pe de altă parte, poți avea parte și de pierderi financiare sau de furturi, care pot fi și de idei. La locul de muncă, se poate simți ca o trădare. În cazul călătoriilor, asigură-te că ai luat toate măsurile necesare. De exemplu, îți poți face o asigurare la bagaje.

ȘASE profeții incredibile necunoscute publicului larg. De la Alois Irlmaier la Hildegard von Bingen

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel