Horoscop chinezesc: IEPURE, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023
Autor: , Elena Airini | Dată: 15 iun 2022, 12:14
Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii Iepure, aflați mai jos. 

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Previziuni pentru nativii IEPURE (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

Iepurele corespunde colonului atunci când vine vorba să vorbim despre medicina chineză. Pe de altă parte, există o legătură între Tigru, animalul care generează energia acestui an și Iepure, o conexiune chiar strânsă care se poate manifesta și pozitiv și negativ.

Colonul are afuncția de încheia un capitol. Însă el nu se ocupă doar cu eliminare, deoarece dacă ne gândim la funcția fiziologică, el extrage mineralele, ceea ce este absolut esențial. Acele minerale, oligo-elemente sunt extrem de imporante, prețioase, spune specialistul Octavian Sbârnă pentru Astrosens.ro. Așadar, chiar metaforic, când încheiem un ciclu, avem nevoie de o lecție, de o concluzie, de o înțelepciune cu care să rămânem la final. Încheind un ciclu, rămânem cu un val de repere. Deci, provocarea pentru iepuri este depășiriea inabilității de a încheia ceva, inabilitatea de a pune punct unor capitole și de a extrage sensul din miezul lor. 

E posibil ca Iepurii să fie duși la anumite limite, adică se termină o relație, cineva e dat afară de la job, care e concluzia noastră? Cu ce rămânem din asta? Pentru cei care au iepure în hartă e vorba despre a putea să trec mai departe, luând ce am nevoie. Oamenii au tendința să spună „te iert, dar nu te uit”. Cum să nu rămână agățați în trecut când procedează astfel? Nu poți crea ceva nou, din cauză că rămâi agățat în trecut.

Energia internă a iepurelui este de lemn, are legătură cu creativitatea. Pentru a pune în practică creativitatea, trebuie să ne asigurăm că am tăiat corzile cu trecutul. Iar oportunitatea Tigrului pentru Iepure este aceea că aduce reînnoire, reflecție, recalibrare a reperelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

4 zodii care vor avea un final de an fericit

2023 bate la ușă! Probabil, ești dornic să afli cum vei...


Top citite
pexels.com

Ce culori să porți în 2023 ca să-ți meargă bine tot anul. Poți ține cont și de zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Freepik.com

Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie

pexels.com

Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Cross parteneri