Horoscop chinezesc: DOUĂ zodii care se simt tot anul ca-n vacanță!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Anul Tigrului de Apă este un al schimbării reperelor după cum a explicat specialistul în astrologie chineză, Octavian Sbârnă. Dacă anumite zodii vor avea provocări destul de mari, două dintre semne se vor simți „precum într-o vacanță”. 

Nativii Cal și Câine vor avea zile liniștite până la finalul lunii ianuarie 2023. Acest fapt este cu atât mai adevărat cu cât marcajul de Cal/ Câine este mai accentuat în harta fiecăruia. Desigur, asta nu înseamnă că cele două zodii vor sta tot anul cu mâinile în sân, ci că nu vor fi atât de tare provocate. 

Previziuni pentru CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

„Calul și Câinele sunt precum în vacanță”, spune Octavian Sbârnă. Lucrurile pentru aceștia sunt mai naturale. Le e mai ușor să ia reperele de la Tigru, semul reprezentativ al anului și să le ducă spre naturalețe.  Lucrurile se așază în cu totul și cu totul alt mod pentru aceștia. E ca și cum totul este plin de armonie. Asta nu înseamnă că e ceva general, depinde și de alte aspecte.

Calul are legătură cu inima, dacă e aspectat prost (depinde de la hartă la hartă), deci pentru unii Cai, care simt că lucrurile nu sunt atât de armonioase, poate să apară agitația, neliniștea, insomniile, freamăt interior, de parcă nu își găsesc locul. Îndemnul este să stea puțin pe loc, să respire. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru Cai ar trebui să fie meditația. Sfatul pentru Cai dacă se simt agitați sună cam așa: „Liniștește inima, corpul, dă-i posibilitatea inimii să ajungă într-un nivel mai profund”.

Mai există o variantă. Din punct de vedere emoțional, Tigrul îl conectează pe Cal la emoțiilor sale. E posibil ca energia adusă de Tigru să aducă pentru Cai o reconectare. Simțim un val de emoții și nu știm de unde vine și asta poate fi o problemă. Nu știm de unde vine și nu știm cum să ne confruntăm cu acest iureș emoțional. Ni se cere să fim prezenți, să stăm cu emoțiile noastre.

Este un an care poate aduce valuri imense de dezvoltare personală și spiritualitate pentru acești nativi. 

Previziuni pentru CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Câinele este destul de bine aspectat în continuare. Câinele se traduce prin pericard, adică sensibilitate. Există valențe pozitive și negative ale acestui an, desigur. Însă combinația influenței anului (adică Tigru de apă și semnul Câinelui) poate să însemne că acești nativi au mai multe șanse anul acesta să lege relații bune, sau să intre în relații noi, benefice pentru ei. Dacă sunt deja într-o relație Câinii ar putea să închege relația. Desigur că dacă relațiille nu sunt construite pe o bază solidă, atunci pot apărea infidelități. Dar în ansamblu, este vorba despre repere în legătură cu partenerul de viață.

„Pot să fiu atent dacă sunt compatibil cu partenerul, dacă această relație mă reprezintă sau nu. Nu înseamnă neapărat că dacă vine o relație merg spre ea, s-ar putea să fie nevoie să spun nu, să mă gândesc ce anume e bun pentru mine, ce anume e important pentru mine” spune specialistul în astrologie chineză, Octavian Sbârnă.

Orice relație trebuie verificată din interior în acest an. Sunt relații în care oamenii stau din rutină, din dependență, din motive care nu sunt cele corecte. Și atunci Tigrul poate aduce pe altcineva sau poate să schimbe reperele relației pentru a ne arăta mai clar de ce suntem acolo. Vom înțelege care sunt criteriile pe care le primim pentru a rămâne sau pentru a pleca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel