Horoscop chinezesc: „cumpănă în relațiile acestor nativi până în ianuarie 2023”
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023. O zodie are „de tras” din punctul de vedere al relațiilor. 

Este vorba despre cei cu marcaj de CÂINE în horoscopul chinezesc.

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Nativii din zodia Câinelui au toate șansele în anul Tigrului să întâlnească oameni noi. Medicina chineză asociază această zodie cu pericardul (mai precis cu învelișul fibros al inimii), zonă care din perspectiva energetică trimite la importanța relațiilor intime, atât cele amoroase, cât și cele cu oamenii foarte apropiați, oamenii în fața cărora avem curajul să ne arătăm vulnerabili. Așadar, în anul Tigrului, Câinii au șansa de a cunoaște oameni noi, oameni de care să se apropie, fie ei parteneri romantici sau prieteni cărora să le deschidă ușa inimii. Însă pentru asta este nevoie ca acești nativi să lase garda jos, să fie disponibili.

Câinele se traduce prin pericard, după cum spuneam, iar acesta ne indcă drumu către sensibilitate. Există valențe pozitive și negative ale acestui an, desigur. Însă combinația influenței anului (adică Tigru de apă și semnul Câinelui poate să însemne că acești nativi au mai multe șanse anul acesta să lege relații bune, sau să intre în relații noi, benefice pentru ei. Dacă sunt deja într-o relație Câinii ar putea să închege relația. Desigur că dacă relațiille nu sunt construite pe o bază solidă, atunci pot apărea infidelități. Dar în ansamblu, este vorba despre repere în legătură cu partenerul de viață.

„Pot să fiu atent dacă sunt compatibil cu partenerul, dacă această relație mă reprezintă sau nu. Nu înseamnă neapărat că dacă vine o relație merg spre ea, s-ar putea să fie nevoie să spun nu, să mă gândesc ce anume e bun pentru mine, ce anume e important pentru mine” spunea specialistul în astrologie chineză, Octavian Sbârnă.

Orice relație trebuie verificată din interior în acest an. Sunt relații în care oamenii stau din rutină, din dependență, din motive care nu sunt cele corecte, aceștia sunt cei care se vor lovi de o cumpănă, vor trebui să treacă prin încercări. Și atunci Tigrul poate aduce pe altcineva sau poate să schimbe reperele relației pentru a ne arăta mai clar de ce suntem acolo. Vom înțelege care sunt criteriile pe care le primim pentru a rămâne sau pentru a pleca.

Citește și: Mercur retrograd ne scoate în cale foști parteneri. Față în față cu trecutul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel