Horoscop chinezesc: ce trebuie să învețe MAIMUȚA până la finalul lunii ianuarie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Urmează anul 2023, anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc. Totusi, până pe 21 ianuarie 2023, suntem încă în Anul Tigrului. Dacă ești curios ce va face Maimuța până la sfârșitul lunii ianuarie și la ce trebuie să fie atentă, iată care sunt detaliile de care merită să ții cont!

Horoscop chinezesc - Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Maimuța este a noua zodie din horoscopul chinezesc, iar dacă te-ai născut în unul dintre acești ani, acesta este semnul tău.

Care este personalitatea maimuței?

Maimuța este considerată cel mai inteligent semn din zodiac, dar și cel mai descurcăreț. Poate să facă și apel la șiretenie atunci când trebuie să iasă din încurcături și nu se ferește nici de intrigi. Este un foarte bun comunicator, este sociabil, de aceea își găsește mereu locul la petreceri sau în locuri în care are public. Maimuța este întotdeauna pusă pe șotii, este foarte șarmantă și este capabilă să țină întotdeauna moralul sus atât ei, cât și celor din jur.

Nu trebuie să omitem nici faptul că are o doză mare de ironie dar nu se ferește să o folosească și împotriva propriei persoane, fără să se simtă lezată. Maimuța învață din mers, are capacitatea de a se adapta și dă dovadă de multe abilități folositoare. Este cunoscut faptul că poate să manipuleze ușor, astfel încât ceilalți nici să nu-și dea seama că joacă teatru. În schimb, deși poate să apeleze la minciuni ca să iasă basma curată dintr-o anumită situație, are și capacitatea să-și ceară scuze și nu obține greu iertarea celor din jur.

Maimuțele sunt nestatornice și foarte jucăușe, se plictisesc repede, dar sunt mari înțelepte ale zodiacului. Mai mult, sunt inventive și foarte energice, fiind capabile să lucreze în mai multe locuri, cu multă rapiditate. Sunt și abile în negocieri și foarte bune în afaceri. În privința banilor, nu le place să muncească pe gratis, mai ales că Maimuțele vor o viață confortabilă.

Nu în ultimul rând, Maimuțele urăsc monotonia și simt nevoia de pasiune în viața lor. Stăpânesc arta seducției și au ocazia să frângă inimile celor din jur.

La ce să fie atente maimuțele în ianuarie, dar și pe parcursul lui 2023?

Maimuțele vor avea un noroc schimbător în noul an. Putem spune că va fi în creștere și în scădere. Cariera lor poate să aibă de suferit sau munca nu o să li se mai pară la fel de interesantă ca înainte. Dacă ești Maimuță în zodiacul chinezesc, ești încurajată să fii perseverentă la locul de muncă, pentru că stagnarea este doar temporară. Vei trece peste momentele dificile, așa că păstrează-ți optimismul.

În planul relațiilor cu cei din jur, 2023 este un an bun și intri în grațiile persoanelor care-ți plac. Planul sănătății este unul stabil, însă trebuie să mergi la controale sau să-ți tratezi afecțiunile, dacă acestea există. Nu te culca pe-o ureche! Dacă vrei să-ți menții norocul în noul an, poartă sau alege obiecte cu șobolan. Culorile norocoase sunt auriu, alb și argintiu, pe care le poți alege pentru haine, accesorii sau mici obiecte prin casă.

Vezi și: Horoscop chinezesc: PATRU zodii cu noroc la bani în prima lună a anului 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel