Horoscop chinezesc: CAPRĂ, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii din semnul Caprei sau pe cei cu astfel de marcaj în astrogramă, aflați mai jos. 

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Previziuni pentru nativii CAPRĂ (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Capra are legătură cu intestinul subțire și cu ideea de claritate. Capra poate fi privită prin analogie cu semnul Racului. Intenstinul subțire are rolul de a extrage ce anume e hrănitor în mâncare. Ce anume trebuie păstrat și ce anume trebuie dat mai departe spre a fi eliminat.

Capra trebuie să găsească care sunt prioritățile sale până la începutul anului viitor.. Nu este direct afectată în acest an, structura ei beneficiază chiar de pe urma Tigrului. Capra e un amestec între foc și pământ, dar e un pământ pe care trebuie să ni-l imaginăm crăpat pentru că e uscat. Are nevoie de apă și de lemn, de hrană, de hidratare. Anul acesta vine cu exact aceste două elemente prin Tigrul de Apă: lemn și apă. Așadar, din punct de vedere energetic se creează o armonie, deci o claritate mai mare.

Prioritățile, discernământul și claritatea Caprei fac o echipă super bună cu reperele și valorile Tigrului, mai ales când nu este multă presiune. Acești nativi au posibilitatea de a lua foarte multe beneficii pentru așa că sfatul pe care îl are specialistul Octavian Sbârnă pentru ei este „bate fierul cât e cald, găsește timp pentru a merge pe zona asta de introspecție, de repere, care sunt direcțiile care chiar mă reprezintă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel