Horoscop chinezesc august, luna Maimuței de Pământ. Astrologul Nicoleta Ghiriș le recomandă precauție zodiilor: „energie cauzatoare de probleme”
Autor: , Astrosens Team | Dată: 30 iul 2022, 14:51
„Luna August este o luna energetică care ne aduce în prim plan o energie ce poate pe alocuri cauza probleme destul de serioase. Energia centrală realizată între lună și energia anuală ne poate aduce probleme pe toate planurile și este bine să fim precauți, când vrem să realizăm orice activitate. Este în continuare recomandat să evităm centrul spațiului în care trăim sau locuim, pentru orice discuții importante sau aprinse, să nu dormim în această zonă a casei (poate dețineți acolo o canapea)”, spune Nicoleta Ghiriș pentru colegii de la Spectacola.ro

Luna această este luna Maimuței de Pământ, o lună în care prietenia și intuiția sunt primordiale, o lună favorabilă acestora. Este însă luna din opoziția energiei anuale și astfel vom putea înregistra maximul de stres și îngrijorare cu privire la posibile îmbolnăviri sau alte evenimente tulburătoare, accidentări sau dezastre.

Este o luna în care este bine să fim precauți și să încercăm să fim atenți la ceea ce ni se transmite, ascultându-ne la maxim intuiția. Luna această este o reprezentare la scară mică a energiei și evenimentelor anuale, toate energiile lunare ale zodiilor sunt extrem de puternice. Dezastre naturale se pot produce și pot porni în Sud, să fim atenți la incendii, focul poate fi amplificat mai ales în această perioada și poate fi cauzat de multiple surse. Bineînțeles, fiecare zodie va fi influențată pozitiv sau negativ într-un anumit domeniu.

Șobolan: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Perioada această vine cu tendința de a avea cu ușurință succes în ceea ce întreprindeți. Veți obține succes în carieră. Combinația anuală-lunară poate aduce bunăstare, prosperitate, noroc în carieră. Este recomandat să aveți în preajma un nativ Dragon pentru maximă protecție și ajutor. Energia lunară va este prietenă și vă susține în orice întreprindeți. Culorile ce vor potența această energie de succes în această perioadă sunt: albastru și negru.

Bivol: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Popularitate și mai mare prosperitate, sunteți învingători în competiții. În perioada această, veți fi predispuși la câștiguri mari și răsunătoare deoarece energia este puternică. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu. Încercați să petreceți timp cu nativii Șarpe, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit. Ajutor financiar resimțit din partea șefilor. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.

Tigru: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Fiind zodia din opoziția zodiei lunare, puteți atrage și energii negative și este bine să fiți mai precauți când vine vorba de relații și sănătate, deoarece puteți atrage și pedepse pe nedrept. În perioada această, veți fi predispuși la câștiguri deoarece energia este puternică, însă atenție să nu le și pierdeți cu ușurință. Veți putea să fiți promovați și chiar să aveți măriri de salariu, dar muncă va fi pe măsură. Încercați însă să petreceți timp cu nativii Câine, pentru a maximiza eforturile voastre, mai ales în sfera ajutorului resimțit.. Culorile pe care ar trebui să le adoptați luna această pentru a maximiza veniturile sunt: crem, bej, maro, galben.

Citiți continuarea previziunilor pentru toate zodiile pe Spectacola.ro

Ai citit și Horoscop chinezesc: „unul dintre cele mai fericite semne zodiacale ale anului”. Detalii aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Zodiac chinezesc: mare atenție pentru O ZODIE în august!

Maimuța este unul dintre cele mai provocate semne....


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești