Horoscop chinezesc, anul Tigrului de Apă. Zodiile care „fac bani cu carul” în 2022
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Anul Tigrului este un an al schimbărilor, dar și al oportunităților, chiar dacă pot apărea și riscuri. Previziunile Zodiacului Chinezesc sunt valabile pentru anul Tigrului începând cu 1 februarie 2022 și până la 21 ianuarie 2023. Citiți mai jos care sunt zodiile care vor avea un succes nemaipomenit în ceea ce privește zona de câștiguri. 

CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Banii vin când nu vă așteptați, poate reușiți chiar să recuperați anumite sume pierdute. Nativii Cal vor fi favorizaţi din punct de vedere financiar în 2022. În anul „He Tai Sui (Compatibilitate/Armonia cu Tai Sui)”, nativii Cal își vor face mulți aliaţi, vor avea acces la informații și vor putea obține profituri excepționale în domeniul investițiilor și finanţe. Caii sunt generoși, au relații interpersonale armonioase și au legături puternice cu superiorii. Se pot baza pe sprijinul celorlalţi pentru îndrumare. Atâta timp cât nativii Cal depun timp și efort, vor putea câștiga mai mulți bani și vor obține libertatea financiară.

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

În anul „He Tai Sui (Armonia cu Tai Sui)”, Câinii vor fi sârguincioşi şi conştiincioşi, dar şi plini de iniţiativă. Poate vor cere ore suplimentare sau se vor oferi să meargă în călătorii de afaceri, ori să accepte proiecte şi sarcini mai dificile la locul de muncă, ocazii în care vor da dovadă de performanţă. Nativii Câine sunt realiști și serioși. Sunt mai vizibili în ochii superiorilor, care le vor oferi mai multe oportunităţi. Nativii Câine vor dovadă de dedicare, entuziasm și energie de fiecare dată și cu siguranţă vor culege roadele. Deși succesul financiar va veni, ar fi bine ca acești nativi să se bucure de partenerul lor care le oferă multe momente pline de bucurie și apreciere.

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Nativii Bivol vor fi binecuvântaţi din punct de vedere financiar în 2022. Steaua de bun augur din „Hong Luan” semnifică faptul că pot acumula averi în acest an, fie prin relații, fie prin căsătorie. Poate avea loc o întorsătură uriașă în viața acestor nativi. Se anunţă o perioadă în care nativii Bivol ar putea să se gândească serios să găsească și alte resurse noi, pornind de la ideea că „ban la ban trage”. Poate că își pot deschide o afacere pe cont propriu cu investiții minime.

DRAGON (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) 

Steaua de bun augur din „Guo Yin” îi poate ajuta pe nativii Dragon să obțină rezultate remarcabile în cariera lor, în 2022. Dragonii se pot baza pe propriile eforturi pentru a-și dezvolta afacerile și pot obține venituri și profituri substanțiale sau se pot extinde. Poate fi vorba şi de o afacere de familie. Dar în ciuda succesului financiar răsunător din 2022, nativii Dragon trebuie să fie atenţi la cheltuieli şi să dea dovadă de responsabilitate şi cumpătare.

CAPRĂ (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Cu ajutorul unor stele de bun augur precum „Yue De” și „Tian Xi”, oamenii născuți sub semnul zodiacal al Oii (sau Caprei) sunt întotdeauna capabili să obțină mulți bani. Aici este o chestiune de noroc. Poate găsesc o sumă de bani sau câştigă o sumă la loto. Singura problemă este faptul că nativii Oaie / Capră au dificultăţi de gestionare a banilor, iar în cazul unui câştig material mai mare este recomandat să înveţe să economisească şi să pună deoparte. Vorbiţi cu un specialist de încredere în domeniu şi învăţaţi cum să vă folosiţi banii.  Dacă vor să aibă o relație bună cu colegii, dacă vor mai puține conflicte la locul de muncă, atunci au neapărată nevoie să își pună la punct abilitățile de comunicare și să vorbească, să spună exact ce vor să rezolve.

Ai citit și horoscopul chinezesc al săptămânii? Previziuni pentru toate zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel