Horoscop. Cea mai bună destinaţie de vacanţă, în funcţie de zodia ta
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Horoscop. Care sunt cele mai potrivite destinații de vacanță, în funcție de semnul tău zodiacal sau ascedent? Aflăm din recomandările smartertravel.com:

Berbec: Spania

Spania este o destinaţie de vis pentru nativii Berbec sau cei cu ascendent în Berbec, unde culorile vibrante, mâncarea delicioasă şi mişcările pasionale pe ritmuri latino te poartă într-o adevărată aventură. 

Taur: Franţa

Dacă mai trebuie să explicăm de ce aceasta este alegerea perfectă pentru un Taur, vom începe cu energia romantică şi visătoare şi arhitectura frumoasă. Apoi îţi vom face poftă de mese la braserii cochete, cu un pahar de vin, o degustare de brânzeturi şi alte delicatese fine. Nu uita să îţi delectezi simţul vizual şi cu galeriile de artă din minunatele muzee şi să te îţi bucuri simţul olfactiv cu câteva parfumuri franţuzeşti, bineînţeles. Mai ai nevoie de motive?

Gemeni: Brazilia

Ce am putea să îi recomandăm unui "fluture social" ca tine dacă nu o ţară reprezentată de carnavaluri superbe şi unde spontaneitatea este un stil de viaţă. Nu vei fi dezamăgit/ă nici de opţiunile culinare şi crede-ne pe cuvânt: Nu ai cum să te plictiseşti o clipă!

Rac: Noua Zeelandă

De ce? În primul rând vrem să aducem Racii în mediul lor natural, cât mai aproape de apă. Peisajele naturale de aici ţi se vor imprima în memorie pentru totdeauna. Dacă te plictiseşti de frumuseţea plajelor, poţi oricând să te bucuri de peisajele subacvatice la scufundări și snorkeling. Am menţionat Plaja cu apă caldă? Mai bine te lăsăm să cauţi singur/ă dacă ţi-am stârnit curiozitatea.

Leu: Grecia

Ce poate iubi un semn de foc dacă nu o ţară însorită, care te inspiră şi te îndeamnă să fii creativ, visător şi pasional. Dacă îţi place istoria, rezervă-ţi câteva zile bune sau chiar săptămâni să explorezi atent nu doar insulele şi rămăşiţele antice, ci şi legendele fermecătoare ale locului.

Fecioară: California

Nu ai cum să stai pe loc când ai atâtea locuri frumoase şi naturale de vizitat de-a lungul coastei. Te poţi învârti de la munți la ocean sau de la deșert la metropolă într-o singură zi şi dacă ai noroc, prinzi minunatul apus de soare cu vedere spre Pacific de la Bodega Bay.

Balanţă: Quebec, Canada

Nu doar aerul curat bucură un semn de aer ca tine, Balanţă, dar chiar este un loc care parcă îţi promite distracţie şi recreere constantă, cu viaţa de noapte activă din Montreal şi peisajele naturale de la muntele Regal sau Grădina Botanică.

Scorpion: Egipt

În sfârşit, un loc cu o încărcătură de mister pe măsura ta! Fascinaţia ta pentru magie, supranatural şi istorie va fi activată când te vei apropia de faimoasele piramide din Giza şi nu numai. Pentru că ştim că vrei să le vezi pe cele mai puţin cunoscute, din zone mai puţin frecventate de turişti. Mai mult, e posibil să încerci chiar să te strecori în câteva piramide pentru a absorbi energia lor mistică.

Săgetător: Africa de Sud

Pentru călătorii şi exploratorii neobosiţi ai zodiacului, Africa de Sud promite tot ce îşi poate dori un Săgetător, de la plaje superbe, safariuri fascinante şi arome inedite în ţara vinurilor. Aventurierii pot încerca şi bungee jumping de pe o pasarelă de 100 de metri înălțime la Soweto Towers .

Capricorn: Islanda

Rece ca sufletul tău... Glumim! Dar gluma are şi un sâmbure de adevăr, dat fiind faptul că acest semn zodiacal este aliniat cu începutul iernii şi este guvernat de Saturn (planeta de gheaţă). Aşadar, te vei simţi în elementul tău în peisajele superbe şi reci ale Islandei, cu cascade, gheţari, izvoare termale şi nu mai spunem de fauna interesantă a locului.

Vărsător: Japonia

S-ar putea ca o vacanţă în Japonia să îţi dea chiar idei să te muţi definitiv acolo, întrucât spiritul tău inovator şi apetenţa ta pentru tehnologie vor fi satisfăcute pe deplin în acest loc minunat. Dacă o simplă plimbare prin Tokyo nu e destul pentru tine, mergi la Muzeul Naţional al Științei și Inovației Emergente, Miraikan. Va fi o experienţă de neuitat!

Peşti: Puerto Rico

Unde altundeva decât acolo unde romantismul se împleteşte cu marea. Plajele liniştite de acolo sunt perfecte pentru a te relaxa şi a visa toată ziua sub palmieri, ascultând valurile şi muzica uşoară, cu versuri romantice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel