Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Care sunt previziunile pentru primele șase semne ale zodiacului?

Azi, avem o Lună Plină în Scorpion, fenomen ce formează un aspect tensionat cu Pluto, guvernatorul modern al Scorpionului. Acest eveniment astrologic este extrem de intens! Soarele în Taur caută stabilitate, în timp ce Luna în Scorpion aduce dorința de criză. Ne putem simți mereu la extreme - de la masochism și tensiune, până la adâncime în explorare și frica de trădare.

Impactul acestei configurări va fi mai puternic pentru cei cu semne fixe în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Evenimente neprevăzute, asupra cărora nu avem control, pot apărea în viața noastră, deoarece Luna Plină în semne fixe perturbă rutina zilnică. Energia Scorpionului tinde să consume și să distrugă totul pentru a permite o nouă înălțare, o renaștere precum pasărea Phoenix din propria cenușă.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, această Lună Plina activează foarte mult Casa a opta. Cea a supraviețuirii și a resurselor. Simți că îți pierzi controlul într-o clipă și îți va fi foarte greu să îl recuperezi.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină este în Casa a șaptea, în careu cu Pluto, așa că nu este neapărat o zi plăcută, mai ales pe parte relațională. Astrologul îți recomandă să nu forțezi nicio decizie. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Când simți că nu mai poți la locul de muncă, fix atunci se mai întâmplă ceva. O să crezi că o iei razna. Totuși, ești îndemnat să îi lași pe cei din jur să își facă treburile și pe urmă să te ocupi și tu de ale tale. Adică să nu te implici și să nu îi lași nici pe cei de la muncă să se implice în treburile tale.

Luna Plină în Scorpion. Profită de această energie intensă și rostește următoarele afirmații!

Rac/Ascendent în Rac

Atmosfera din cadrul discuțiilor cu copiii nu este una foarte liniștită. Va fi foarte multă negociere între ceea ce vrei tu și ceea ce vor ei. Ar fi bine să îți cunoști și tu limitele.

Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină are loc în Casa a patra. Iar tu va trebui să te regăsești. În carieră, dar și în familie, toți trag de tine. Mercur se pregătește să își oprească retrogradarea în Casa a noua, așa că trebuie să scapi de ideea că trebuie să fii corect și să nu greșești celorlalți, daca asta înseamnă să îți greșești ție însuti. Tu ești cea mai importantă persoana din viața ta!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină de astăzi s-ar putea să te ajute, pentru că te provoacă să îți dezvălui emoțiile. Să discuți despre sentimentele tale, să fii mai empatic, mai tolerant și mai deschis. Vulnerabilitatea nu este o slăbiciune!

Vezi și: Nihilismul sau "viața nu are niciun sens!” Chiar și Dostoevsky explorează teme legate de nihilism!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel