Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia care va avea tensiuni în carieră
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Ne aflăm în continuare sub influența conjuncției Jupiter-Uranus. 

Prima zi a săptămânii parcă ne oferă o scurtă prezentare a atmosferei următoarelor zile. Careul dintre Soarele din Taur cu Pluto din Vărsător aduce multă tensiune, dar și rezistență la schimbare. Vă reamintim că urmează o Lună Plină în Scorpion și staționarea lui Mercur în Berbec. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur își va opri în curând retrogradarea în semnul tău. Deci este posibil să ai parte de unele blocaje, frustrante pe moment, dar cu timpul îți vei da seama că au fost necesare. Careul dintre Soare și Pluto îți dă bătăi de cap pe plan financiar. 

Taur/Ascendent în Taur

Astăzi ești într-o luptă permanentă cu ceilalți și nici tu nu știi de ce. Vrei să le demonstrezi permanent ceva, deși ei nu îți cer asta și nici nu te provoacă. Astrele îți recomandă să înveți să te validezi, să nu mai aștepți din exterior. Și să cauți echilibrul între viața profesională și cea personală. 

Licitaţie în Bucureşti: Ceasuri de zeci de mii de euro, la preţ de pornire de 100 de euro

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vor fi momente în care lașitatea va pune stăpânire pe tine. Tendința de a te victimiza nu te va ajuta deloc. Altădată mai obțineai ceva de pe urma ei, dar acum îți faci mai mult rău. Astrele îți recomandă să stai departe de oamenii fără un stil de viață echilibrat. Te vor contamina și pe tine. 

Rac/Ascendent în Rac

Un lucru este clar! Nu te poți baza așa cum te-ai fi așteptat pe ceilalți! Așa că astrele îți recomandă să înveți să te descurci singur. Și nici să nu te superi pe apropiați. Trec și ei prin tot felul de probleme. Ai mare grijă la cheltuieli!

Citește și Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

Leu/Ascendent în Leu

În zona profesională vor fi multiple ciocniri. Mai ales cu șefii. Tu ai o perspectivă diferită asupra unor proiecte, iar ei nu sunt de acord. Va dura ceva timp până când îți vei da seama că ei au alte responsabilități. S-ar putea să e confrunți cu probleme administrative. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele îți recomandă să stai departe de discuțiile despre cine are dreptate. Mai ales la serviciu. Astfel vei evita momente stânjenitoare și mult stres. Mercur va deveni staționar, ceea ce înseamnă că atitudinea ta față de viață va fi una destul de pesimistă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel