Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Astăzi, Marte intră în Berbec. Ieri a avut întâlnirea cu Neptun, care ne-a dat peste cap toate planurile. Tranzitul lui Marte în Berbec va dura până pe 9 iunie. Este un semn în care se simte foarte bine. Ne poate aduce mai mult curaj, mai multă furie și agresivitate, dar și lașitate.

Marte îi va împinge foarte mult de la spate pe cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte intră în semnul tău. Ce înseamnă asta? Până pe 9 iunie, trebuie să faci „armată” într-un domeniu al vieții tale, conform Danielei Simulescu. Ai putea debuta în ceva, să faci mai multă activitate sportivă, să fii mai competitiv sau să fii foarte nerăbdător. Toată furia pe care o resimți trebuie investită în monetizare.

Taur/Ascendent în Taur

Ieri, intrarea lui Venus în semnul tău ți-a fost pe plac. Dar intrarea lui Marte în casa a 12-a nu îți va prinde atât de bine. Ai nevoie să faci un pas în spate. Este spre binele tău să nu forțezi nimic până în iunie. Viața te poate surprinde plăcut.

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Marte în casa a 11-a, vei fi mai vizibil. Vorbești mai mult cu prietenii, planifici anumite evenimente și ai unele activități în plan. Astrologul îți recomandă să nu stai foarte mult singur sau doar cu partenerul. Este necesar să fii mai sociabil.

Rac/Ascendent în Rac

Marte intră în casa a 10-a și te provoacă foarte mult pe plan profesional. Va fi multă nerăbdare, furie și frustrare. Te-ai putea simți invidios pe ceea ce alții au și tu nu. Ține minte că indiferent de vârsta pe care o ai, adevărata competiție este cu tine însuți.

Horoscop internațional. Recomandări săptămânale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Leu/Ascendent în Leu

Din punct de vedere profesional, ești foarte bine aspectat în această perioadă. Cu Marte în casa a 9-a, poți călători, studia și să înveți. În această perioadă, este foarte important să ai acces la oameni mai deștepți de la care poți primi informații.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tranzitul lui Marte nu îți va fi benefic. Acesta intră în casa a 8-a, unde este și Mercur, guvernatorul tău. Recomandarea Danielei Simulescu este să nu te panichezi. Vor fi momente când vei avea senzația că intri în criză: de timp, de bani sau de energie. Dar vei supraviețui și o să îți dai seama că ai nevoie de mai puțin pentru a funcționa. Stai departe de tot ce este extrem în această perioadă

Horoscop internațional mai 2024. Zodia care va străluci din plin!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Porție extra de energie pentru o zodie!

freepik.com

Lună Plină pe 23 mai. Avertismente pentru patru zodii

pixel