Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va trebui să ierte pe cineva
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Încă ne mai aflăm sub influența conjuncției dintre Mercur și Chiron în Berbec.

Astăzi, mai avem și o conjuncție între Venus și Saturn. Este posibil să nu ne simțim apreciați, doriți și iubiți. Venus vorbește despre frumusețe, plăcere și distracție, iar Saturn despre maturizare, seriozitate și timp. Acest aspect ne învață să tratăm dragostea cu pragmatism și să nu mai stăm în situații unde nu ne este bine. Află ce ne spun astrologii internaționali despre acest aspect AICI.

Iată previziunile zilnice pentru nativi!

Berbec/Ascendent în Berbec

În continuare, tu ești protagonistul astrelor. Soarele a intrat în semnul tău și face un aspect bun cu Pluto. Ești mai energic și mai dornic să faci lucruri. Conjuncția Venus-Saturn în casa a 12-a te poate ajuta să ierți pe cineva sau să lași în spate ceva ce ți-a făcut inima să sufere, mai ales în plan sentimental. Iertarea este bună în aceste zile, îți transmite astrologul.

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Saturn. Nu este cea mai bună zi a ta. Cu toate acestea, este necesar să fii atent la persoanele pe care te bazezi. Dacă acum fac un lucru bun, îți crește încrederea în respectivii. Dar dacă fac ceva care te face să suferi, mai scade din cât le oferi. Nu îți pune toată baza în aceștia din prima pentru că vei rămâne dezamăgit. Fii mai selectiv!

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care vrea să îmbine utilul cu plăcutul

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția Venus-Saturn se petrece în casa a 10-a. Ai putea simți că nu ești apreciat la adevărata ta valoare. Dar lucrurile stau altfel. Șefii și colegii te vor trata ca pe un adult, nu ca pe un copil. Te vor felicita sau îți vor da alt proiect ca recunoștință pentru cel pe care l-ai finalizat și care ți-a ieșit nemaipomenit.

Rac/Ascendent în Rac

Ne apropiem de o eclipsă de Lună, iar tu ai putea resimți încă de acum aceste influențe. La locul de muncă, Daniela Simulescu îți recomandă să fii foarte atent. Nu fi superficial și nu rata niciun detaliu. În plus, evită discuțiile cu reproșuri sau cu victimizare cu colegii și șefii.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția Venus-Saturn de astăzi nu este cea mai bună pe plan financiar. Va trebui să te abții de la ceva și să te limitezi. Astrologul te sfătuiește să fii mai chibzuit. Strânge bani albi pentru zile negre!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte se pregătește să intre în casa a 7-a. Pentru încă două zile, se află în casa a 6-a. Evită conflictele cu colegii și dacă știi că au rămas subiecte nediscutate cu partenerul, încearcă să le abordezi de pe acum. Astfel, atunci când Marte va intra în casa relațiilor, să nu îți aducă certuri, reproșuri, regrete și momente indezirabile.

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel