Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Iată ce surprize au astrele pentru primele șase zodii!

Săptămâna începe cu o conjuncție Mercur retrograd-Chiron în Berbec. Soarele se află, în continuare în acest semn, până pe 19 aprilie. Iar, la finalul săptămânii, vă reamintim că vom avea Marea Conjuncție Jupiter-Uranus!

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Chiron îți poate da bătăi de cap. Vei fi destul de influențabil, deci ai face bine să stai departe de oamenii tendențioși. Încearcă să nu fii prea critic cu tine însuți. Sau masochist. Dar, altfel, poate fi o zi bună în care să înveți ceva sau în care să devii mai conștient de calitățile și defectele tale. 

Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Taur/Ascendent în Taur

În curând, va începe sezonul tău. Dar, până atunci, astrele îți recomandă să îți păstrezi energia. Să nu o consumi în activități superficiale. Fantomele trecutului te vor bântui. Nu este cazul să romanticizezi unele amintiri. Nostalgia face bine în dozele potrivite. 

Conjuncție istorică Jupiter-Uranus în aprilie 2024! Cum afectează fiecare zodie/ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este retrograd și în conjuncție cu Chiron. Ai face bine să fii mai selectiv cu oamenii apropiați. Nu încerca să salvezi pe nimeni dacă nu ți-o cere. Nu poți forța ajutorul. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!

Rac/Ascendent în Rac

Atitudinea este cea care contează și cea care te va ajuta să faci diferența, mai ales pe plan profesional. Când va apărea o problemă, evită victimizarea. Important este să înțelegi ce s-a întâmplat și să cauți soluții și optimizare. Vei fi nevoit să reiei unele discuții. 

Leu/Ascendent în Leu

Astrele îți recomandă să stai departe de discuțiile despre cine are dreptate, cine este mai deștept sau cine merită mai mult. Nu vei face decât să te pui în unele ipostaze nepotrivite și umilitoare. Oricum, vei lua totul prea personal, iar reacțiile tale vor fi pe măsură. Chestiunile administrative îți vor da bătăi de cap. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu ar strica să acorzi atenție suplimentară bugetului personal. Este jumătatea lunii și poate vrei să îți dai seama de îmbunătățirile pe care le poți face. Astrele îți recomandă să eviți, pentru o perioadă, cheltuielile inutile. Și asigură-te că nu ai lăsat nicio factură neplătită. S-ar putea să apară surprize. 

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel