Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să-și țină banii în buzunar
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni zilnice 26 septembrie. Iată mesajele astrelor!

Youtube video image

Astăzi, avem acea zi a infamei opoziții dintre Mercur și Neptun, care poate produce niște efecte serioase. Știm că Mercur ține de gândire, de procesele decizionale de zi cu zi, de tot ce înseamnă comunicare, iar Neptun îl putem asocia cu o ceață. Astăzi mintea noastră va avea ochii acoperiți cu un văl și nu știe încotro să o apuce. Așa că ai grijă pe cine crezi astăzi! Nu tot ce zboară se mănâncă. Dar ai grijă și ce promisiuni faci, pentru că s-ar putea să nu te poți tine de ele.

Mâine, Mercur va schimba semnul, părăsind Fecioara. Intră în Balanță, așa că în acest semn va fi mai drăguț, mai estetic, mai sociabil. Dar până atunci, vom fi critici. Sunt momente în care ne purtăm mai urat cu cei dragi decât cu străinii. Această opoziție de azi ne aduce și asta. Cu persoanele cu care ar trebui să fim mai pragmatici și mai obiectivi comunicăm foarte bine, dar cu oamenii care ne iubesc sau pe care îi iubim vom fi foarte răutăcioși. 

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu promite la locul de muncă faptul că poți tu să te ocupi de numeroase proiecte, fiindcă nu vei putea. De asemenea, colegii spun multe, dar nu le lua personal. Încearcă să nu fii foarte tendențios în discurs, nu te victimiza prea mult, ci încearcă să te menții cât mai obiectiv. Ai mare grijă și la consultații și diagnostice. 

Taur/Ascendent în Taur

Pe plan amoros, nu este o zi bună. Chiar dacă Venus este în Casa a șaptea, Mercur din Casa a cincea în opoziție cu Neptun este un aspect mai neplăcut. Să nu crezi vorbele frumoase ale celuilalt. Mai degrabă trebuie să vezi fapte, fie că ești într-o relație sau nu. Ai nevoie de fapte, nu vorbe.

Să facem un exercițiu de imaginație! Cum reacționează Balanța când se ceartă cu partenerul?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Astăzi dacă ți se spune să faci ceva la locul de muncă, nu trebuie să faci până nu ai dovezi și argumente clare. Să nu te lași influențat de o persoană pe care ai pus-o pe un piedestal și care ți se pare că este mai frumoasă decât tine, mai deșteaptă, mai specială. Ai mare grijă să nu acorzi încredere cui nu merită.

Rac/Ascendent în Rac

Mercur este în Casa a treia. Această opoziție cu Neptun s-ar putea să te lase fără niște elemente importante, iar tu să faci promisiuni și să iei decizii. Iar apoi să te trezești că ai fost cam păcălit. Nu crede că toți oamenii sunt buni sau că toți sunt ca tine. 

Ne facem dreptate cu propriile arme! Astrele și aprigul destin vor face o echipă de șoc

Leu/Ascendent în Leu

Dacă cineva încearcă azi să te influențeze să cumperi ceva, nu îl asculta. Azi nu trebuie să te lași păcălit să scoți bani din buzunar. Poate doar pentru cele necesare vieții de zi cu zi. Dar în rest, stai departe de shopping, dacă se poate.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este prins între trigonul cu Uranus și schimbarea de semn pe care o va avea mâine. Iar azi, tot Mercur are și această opoziție cu Neptun. Este ca și cum tu astăzi ești măgăruș la locul de muncă, în relație, în zona socială. Dar nu trebuie să te victimizezi prea mult, ci doar să lași să treacă această perioadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?