Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să ia nimic personal
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vezi ce au pregătit azi astrele pentru tine.

Despre ce vorbim?

Pe 10 și 11 aprilie avem o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Trebuie să știi că ciclul dintre Marte și Saturn durează doi ani și aduce o limită însemnată, atât la nivel personal, cât și la nivel mondial.

Să ne amintim și că Marte este văzut drept Micul Malefic, pentru că aduce agresivitate, risc, duritate, separare, impulsivitate. Iar Saturn este cunoscut că Marele Malefic, pentru că se ocupă de exigență, blocaje, austeritate, întârzieri.

Când acești aștri se ciocnesc, apar frustrări. Dar tot răul spre bine.

Cei mai afectați nativi sunt cei cu marcaj mutabil de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Zodia pe care iubirea o poate salva. „Ai nevoie de ea ca să mergi mai departe!”

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce previziunile zilnice pentru următorii nativii ai zodiacului!

Berbec/Ascendent în Berbec

Această conjuncție nu îți priește. Se petrece în Casa a douăsprezecea. Astrologul îți recomandă cât mai multa odihnă, relaxare. Nu trebuie să iei nimic personal. Iar trecutul trebuie să rămână acolo.

Taur/Ascendent în Taur

Aceasta conjuncție pentru tine este foarte bună pentru a fi mai selectiv în zona socială. Poate că ai tras prea mult de unii prieteni și în zadar ai făcut-o. Acceptă faptul că unii oameni pur și simplu dispar ori nu mai ai nimic în comun cu ei. Fii și mai pragmatic în zilele ce urmează referitor la planurile tale pentru viitorul apropiat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ție ți se pare că ar trebui să primești mai multă atenție la locul de muncă, dar de fapt o să primești mai multe responsabilități. Fără să ți se zică "bravo!” Dar nu este momentul să te plângi și să te superi, ci trebuie să iei decizii și să te comporți responsabil.

Rac/Ascendent în Rac

Această conjuncție este un aspect foarte bun pentru cei care vor să plece în altă țară ori să se întoarcă. Ai face bine să fii mai atent la călătorii. De asemenea, este un aspect prielnic pentru nativii care vor să obțină o diplomă sau o certificare.

Leu/Ascendent în Leu

Pentru tine, conjuncția dintre Marte și Saturn nu este cea mai plăcută, fiindcă îți arată că buzunarele nu îți sunt atât de pline precum ți-ai fi dorit. Și nici ceilalți nu te pot susține din punct de vedere financiar.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Această conjuncție se petrece la tine în Casa a șaptea, ceea ce înseamnă că atmosfera din cadrul cuplului este una mai spinoasă, mai rece sau mai frustrantă. Totuși, nu totul poate fi doar lapte și miere.

Vezi și: Anastasia, astrolog internațional, ne explică semnificația retrogradării tuturor planetelor în astrograma natală: Natura planetei devine orientată în interior

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel