Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Pe 19 aprilie, Soarele trece în semnul Taurului, unde va rămâne pentru aproximativ o lună. Ne vom preocupa de concret, palpabil și  roadele tuturor proiectelor noastre. Mai mult decât atât, vom dori să ne ocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară.  Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să funcționeze în ritmul său. Sezonul Taurului de anul acesta este unul special  pentru că beneficiază și de Marea conjuncție Jupiter-Uranus. 

Iată care sunt previziunile zilnice!

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele iese din semnul tău. Astăzi, Daniela Simulescu îți recomandă să nu forțezi sau să grăbești nimic. În plus, nu te supăra dacă lucrurile nu-ți ies așa cum ai visat.

Taur/Ascendent în Taur

Soarele se pregătește mâine să intre în semnul tău. De ceva timp, a fost în casa a 12-a. Nu prea te-ai simțit în apele tale. Sfatul astrologului este ca azi să nu neglijezi deloc odihna și somnul. Nu considera că ești Zeul Zeilor și nu ai nevoie de relaxare.

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe ultima sută de metri te-ai putea întâlni cu un prieten, o cunoștință sau o persoană apropiată. Sau să te revezi cu persoanele deoarece Mercur e retrograd în casa a 11-a, alături de Soare.

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se pregătește să iasă din casa a 10-a. Dacă până acum nu te-ai făcut remarcat cu nimic la locul de muncă, încearcă să o faci astăzi. O poți face prin vestimentație, atitudine, personalitate. Fă orice care te face prezent.

Ştirile dimineţii. Informaţii calde la început de zi

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, a fost în casa a 9-a. Te-ai simțit bine cu acest aspect, chiar ți-a plăcut. Astăzi ar fi bine să fii mai atent la semnalele Universului sau la ce se întâmplă în jurul tău. Trebuie să înveți deoarece totul este o lecție pentru tine zilele acestea. Când Soarele va tranzita în casa a 10-a, urmează o perioadă foarte importantă.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În ultimul timp, astrele au vrut ca tu să fii mai cumpătat și mai conștient de pericolele la care ești expus. Astăzi, încearcă să nu riști mult. Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard.

Citește și Cam White, astrolog american: În următoarele luni, o zodie trebuie să își îmbunătățească relația cu familia 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

pixel