Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia afectată de Mercur retrograd
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Mercur își începe retrogradarea în Berbec. 

Mercur, planeta care reprezintă vocea și mintea, își începe retrogradarea în Berbec, arhetipul curajului și al furiei. Și bineînțeles că vor fi precum niște berbeci care lovesc un zid cu coarnele lor. Și dacă mai ținem cont și de viitoarea conjuncție Venus-Neptun din Pești, ne vom confrunta cu o serie de clipe haotice. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur își începe retrogradarea chiar în semnul tău. Unele situații se vor bloca, iar altele se vor rezolva ca prin minune. Cert este că nu te vei plictisi deloc în perioada următoare! Astrele îți recomandă să nu forțezi nimic și să nu te superi dacă reapar în viața ta oameni sau situații. 

Taur/Ascendent în Taur

Trecutul nu îți dă pace! Retrogradarea lui Mercur din casa a douăsprezecea te confruntă cu unele amintiri neplăcute. Iar apropierea lui Venus de Neptun nu face decât să îți aducă și mai mult haos și confuzie. Încearcă să nu te bazezi pe nimeni. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău. Astăzi începe să retrogradeze în casa a unsprezecea. Ce înseamnă asta? Că multe dintre planurile tale vor fi date peste cap. Și nu neapărat în detrimentul tău. Pe moment, te vei frustra și stresa, dar până la urmă, îți vei da seama că e mai bine așa. 

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Mercur își începe retrogradarea în casa a zecea. Dacă șefii îți spun să faci ceva, ar fi bine să ai tot timpul și o dovadă în acest sens. Pentru că s-ar putea să se răzgândească și să aibă reproșuri la adresa ta. De asemenea, atitudinea ta la serviciu va fi una mult mai autoritară. 

Leu/Ascendent în Leu

Nu promite mai mult decât poți duce! Vei risca enorm astfel. Din punct de vedere financiar, dar nu numai! Astrele îți recomandă să te ocupi de ceea ce contează cu adevărat și să mai renunți la a le face pe plac tuturor. Asigură-te că ai actele puse în ordine și că ți-ai plătit toate facturile. 

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia căreia îi va prii retrogradarea lui Mercur

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Guvernatorul tău, Mercur, retrogradează în casa a opta. Vei deveni mult mai introvertit, retras și chiar supărăcios. Poate că este momentul să fii mai atent la limbajul non-verbal al celorlalți. Astfel vei afla mai multe lucruri despre ei decât prin intermediul unor cuvinte superficiale. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nicio achiziție. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel