Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Posibile decepții pentru o zodie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Conjuncția Venus-Neptun aduce și inspirație și confuzie. 

Astăzi avem o conjuncție Venus-Neptun în Pești. Acest aspect este bun pentru zona de spiritualitate, pentru zona artistică pentru toți cei care scriu și au nevoie de un plus de imaginație pentru a sparge barierele clasicului. Vor fi sprijinite și aspectele care țin de zona vizualului, care țin de estetic și frumusețe. 

Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis, de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția Venus-Neptun îți poate aduce multă confuzie în zona amoroasă, Încearcă să nu faci, dar nici să crezi promisiunile celuilalt. Există tentația de a romanticiza trecutul sau unele fapte ale partenerului. De fapt, te vei autoiluziona. De asemenea, stai departe de cheltuielile făcute pe fond emoțional. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus este guvernatoarea ta, iar conjuncția sa cu Neptun poate fi o armă cu două tăișuri. Îți oferă inspirație, dar și decepții. Astăzi trebuie să fii mai convins ca niciodată de faptul că nu tot ce zboară se mănâncă. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu este cea mai bună zi pentru a crede cuvintele frumoase ale celorlalți. Ai nevoie de fapte, de lucruri concrete și dovezi. Mai ales în ceea ce privește cariera. Poate că ar fi cazul ca nici tu să nu promiți mai mult decât poți duce. Unii prieteni te vor supăra. 

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția Venus-Neptun va fi un aliat pentru care vor să învețe, să exploreze lumea, să abandoneze prejudecățile. Ai nevoie de empatie, nu de identificare cu problemele celorlalți. Astrele îți recomandă să fii atent și la limbajul non-verbal. 

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Leu/Ascendent în Leu

Te vei simți foarte vulnerabil astăzi. Cumva, cuvintele celorlalți dor mai mult ca altădată. Cel mai bine ar fi să stai departe de oamenii critici sau să îți îmblânzești vocea interioară destul de dură. Învață să te protejezi în zile din acestea mai provocatoare!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția Venus-Neptun se petrece în casa a șaptea a relațiilor. Dacă ai cunoscut recent o persoană de care îți place mult, încearcă să nu grăbești nimic deocamdată. Mai ai răbdare! Pentru cei aflați deja într-o relație, astrele pregătesc momente de confuzie și nesiguranță. 

Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 19 aprilie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Furie pentru o zodie

pixel