Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va învăța lecții importante
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată mesajele astrelor!

Luna aprilie are evenimente marcante din punct de vedere astrologic și poate fi cu adevărat memorabilă pentru multe semne din zodiac. Să nu uităm că ieri am avut Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Berbec, Mercur este retrograd în același semn, iar pe 21 aprilie, va avea loc Marea Conjuncție dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului. Cu Jupiter-Uranus te poți îmbogăți sau poți avea pierderi neașteptate.

Mercur retrograd se află în continuare într-o conjuncție cu Chiron. Așa că trebuie să avem grijă la ce spunem și la cum interpretăm vorbele celorlalți.

Poți să vezi și acest articol: Ghidul de călătorie a Nodurilor Lunare. Își fac dansul în Berbec și Balanță până la început de 2025!

Astrologul Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi din zodiac!

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu ești cel mai afectat de această conjuncție dintre Mercur și Chiron, mai ales că vii și după o Lună Nouă de ieri, care s-a petrecut în semnul tău. Când Mercur se întâlnește cu Chiron, spui mult mai ușor ce te doare, dar toate vorbele celorlalți le iei personal. Te vei ataca foarte repede și vei face și tu același lucru cu ceilalți. Astrologul îți sugerează să stai deoparte și să te gândești de ce te ataci așa de ușor la vorbele celorlalți. Poate este ceva în tine care doare și care nu a fost lămurit la timp. 

Taur/Ascendent în Taur

Pe tine, această conjuncție Mercur-Chiron te afectează în Casa a douăsprezecea. S-ar putea să îți aduci aminte anumite lucruri care îți fac rău. Singura recomandare este să nu dai viață din nou unor situații din trecut care te-au rănit. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este în continuare în conjuncție cu Chiron retrograd și se va întâlni și cu Soarele în perioada următoare. Nu îți dai seama de intențiile unor oameni din jurul tău și s-ar putea să judeci puțin situația. Cei care merită pot fi neluați în calcul, iar cei care nu merită o să fie lăudați de tine.

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția lui Mercur cu Chiron din Casa a zecea va trebui să fie luată în calcul, pentru că zona de carieră va fi destul de puternică în această perioadă. Zilele acestea nu trebuie să încurci șefii cu părinții și nici colegii cu rudele. De asemenea, nu fii nici tu mai autoritar decât este cazul.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur lângă Chiron în Casa a noua te ajută să înveți niște lecții. Unele sunt primite într-un mod mai plăcut, iar altele nu. Nu uita că noi învățăm multe lucruri sub presiune.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este lângă Chiron. Nu aduce prea multă distracție. Mai degrabă, poți să accepți că nu îți poți permite tot ce îți dorești. Mercur în Casa a opta și lângă Chiron îți arată că nu poți să ai acces nelimitat la resursele altora și că ai alte cheltuieli de care trebuie să te ocupi. 

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Numerologie. Previziunile lunii aprilie, oferite de gemenele Adina și Oana Timofte: "Puneți-vă centurile de siguranță!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel