Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea revelații despre viața ei
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic 24 septembrie. Iată previziunile!

Youtube video image

Astăzi avem un trigon între Mercur din Fecioară și Uranus din Taur. Este una dintre acele zile în care am face bine să gândim diferit. Pentru că Mercur este în Fecioară, știm că este foarte critic, foarte exigent, cu limba ascuțită când traversează acest semn. Dar trigonul cu Uranus îl împinge să gândească un pic altfel. Adică diferit de cum ne-a învățat societatea. Iar dacă vrem să facem o critică, măcar să o facem după ce schimbăm ceva în modul nostru de gândire sau în maniera noastră de comunicare. 

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur este în Casa a șasea, în trigon cu Uranus din Casa a doua. Ce înseamnă asta? Că tu astăzi trebuie să fii cât mai eficient, cât mai organizat, astfel încât să nu îți pierzi aiurea resursele. 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur este în Casa a cincea, iar Uranus este în semnul tău. Așa că astăzi s-ar putea să demonstrezi mai multă creativitate ori să arăți de ce ești capabil, mai ales pe planul amorului. Poate vrei să faci o surpriză, un cadou celui drag sau poate vrei să pregătești o cină delicioasă.

Pe 7 decembrie, Marte își începe retrogradarea. Ne descoperim curajul interior și pornim la luptă!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul tău și face acest trigon cu Uranus. Astrologul îți recomandă să schimbi ceva prin casă, să faci curățenie într-un dulap, să îți cumperi un ghiveci cu flori, să arunci ceva ce nu este bun și să te pregătești să cumperi ceva nou.

Rac/Ascendent în Rac

Aspectul de astăzi și întreaga configurație a momentului te ajută enorm să ai încredere în ceea ce spui. Și să îndrăznești, ori să spui lucruri pe care altădată nu le-ai fi spus. O să comunici cu mai mult aplomb. Vei fi dispus să mai scapi de aceste rigori ale societății. 

Lilith, o rebelă a Edenului și un simbol al puterii feminine. Ce aspecte merită să cunoști?

Leu/Ascendent în Leu

Tu ar trebui, din start, să fii mai chibzuit. Pentru orice ban pe care vrei să îl cheltuiești să ceri și foarte multe explicații. De ce, pentru ce, pentru cine, unde găsesc mai ieftin, unde găsesc ceva mai bun, în cât timp, vreau sfaturi și așa mai departe. Educația financiară este foarte importantă pentru tine. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este în semnul tău, iar trigonul său cu Uranus te ajută enorm. Mai ales dacă vrei să stai într-un colțișor, tu cu tine și să ai câte o revelație. Poți să te gândești că lumea aceasta nu vorbește doar despre muncă, gătit, spălat, ci are și o componentă filosofică și poate merită să începi să te gândești și la ea. Chiar dacă tu ai în vedere lucrurile practice, din când în când, merge să te gândești și la această zonă filosofică a vieții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop

Previziunile astrale pentru ziua de 19 septembrie 2024. 



Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale prima jumătate OCTOMBRIE 2024. Eclipsa de Soare aduce întâmplări predestinate tuturor zodiilor

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 23-29 septembrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?