Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie TREBUIE să aibă inițiativă la job
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce previziuni ne oferă astrologul Daniela Simulescu!

Pe 28 martie, avem un sextil între Venus în Pești și Uranus în Taur, aspect ce combină armonios romantismul cu dorința de schimbare. Acesta oferă o oportunitate excelentă pentru cei ce doresc să aducă prospețime în relații, cu spontaneitate și creativitate. În această perioadă, emoțiile vor curge mai liber.

Chiar dacă săptămâna 25-31 martie nu aduce alte evenimente astrologice deosebite (eclipsele sunt suficiente!), trebuie să fim conștienți că ne apropiem de retrogradarea lui Mercur în Berbec, care începe pe 2 aprilie și durează până pe 25 aprilie. Efectele acesteia se resimt deja.

ȘASE aspecte importante despre marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur de pe 21 aprilie. Va revoluționa lumea!

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru aceste șase semne din zodiac!

Berbec/Ascendent în Berbec

Acest sextil de astăzi la tine vorbește despre inspirația în chestiunile financiare. Dar, momentan, doar despre inspirație. Nu și despre cheltuieli sau bani aruncați pe niște idei aiurea.

Taur/Ascendent în Taur

Astăzi poți primi sprijin din partea oamenilor dragi. Sau te poți revedea cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut demult și să te simți foarte bine în compania lui. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Este o zi bună pentru a ridica doua degete la serviciu când ți se cere ceva. Sau când ești întrebat dacă îți dorești un anumit proiect. Trebuie să fii mai activ, să ai inițiativă. 

Horoscopul recunoștinței. Zodiile care au puterea să se bucure de viață, indiferent de probleme

Rac/Ascendent în Rac

Acest aspect de azi vorbește la tine despre iubirea pentru cunoaștere. Despre setea de cunoaștere și dorința de a citi, de a afla, de a te documenta. De a învăța. Tu ai nevoie să înveți azi, dar de la alți oameni, nu de la cei de la care ai învățat ceva până acum. 

Leu/Ascendent în Leu

Trebuie să știi că dacă primești ajutorul de undeva, nu este sfârșitul lumii. În momentul în care ți se oferă ceva, nu trebuie să te gândești automat că sigur este ceva la mijloc. Azi îndrăznește să ceri ajutorul. Cu toată bucuria. La un moment dat, poate ți se va întoarce. 

Astrologia relațională. Cum se evaluează compatibilitatea și armonia dintre două persoane?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Venus este în Casa a șaptea și face acest aspect foarte bun cu Uranus din Casa a 9-a. Vorbește cu partenerul despre planuri comune, despre obiective. Relația ta trebuie să aibă și un ideal, așa că merită să vă puneți de acord.

Poți să citești și: Aritmiile sunt grupate în funcție de doi factori principali - în funcție de viteza ritmului cardiac și în funcție de locul de apariție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel