Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie spune vrute și nevrute
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Previziuni zilnice 25 iulie. Iată mesajele astrelor!

Youtube video image

Care este configurația astrală a acestor zile? Mercur se pregătește să iasă din Leu. Ce știm? De fiecare dată când o planetă ajunge la ultimul grad, care se numește anaretic, este foarte periculoasă. Pentru că nu știi ce și cum să interpretezi. Când o planetă ajunge la aceste ultime grade, o poate lua foarte ușor pe arătură. Deși Mercur va intra la gradul 29 în Leu, nu este de ajuns. Mai face și o inconjuncție cu Neptun din Pești.

Astfel, atunci când simțim că vrem să declarăm din toată puterea ceva, când vrem să ne luptăm sau să intrăm într-o competiție, trebuie să avem în vedere că putem greși extraordinar de mult. Astăzi nu contează doar intenția pe care o avem. Intenția poate fi pedepsită și ne face să ne supărăm pe noi, pe ceilalți, iar egoul nostru va avea de suferit pentru câteva zile. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce trebuie să NU faci tu? Să nu te lauzi, să nu te dai în stambă, să nu te apreciezi tu mai mult decât trebuie să o facă ceilalți. Mai bine îți îndrepți atenția către altceva. Vezi o comedie, mergi la un stand-up, într-un parc, te distrezi. Dar nu prelua tu cuvântul astăzi, pentru că nu va fi de bine. 

Taur/Ascendent în Taur

Stai departe de discuțiile în care le spui tu celor din familie că ai avut dreptate. Stai departe de expresia aceasta și nu le arăta că au greșit, deși "le-ai zis tu lor!”

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Vei simți că oamenii te presează să spui unele lucruri. Astrologul îți recomandă să le spui următoarele: "Dacă voi vreți să spună cineva asta, spuneți-o voi! Eu spun doar ce vreau eu să spun. Evitați să vă lăsați influențați de modul în care gândesc alte persoane. 

Rac/Ascendent în Rac

Mercur se pregătește să iasă din Casa a doua, a banilor și a resurselor. Așa că, deși îți propui ca la începutul zilei să nu cheltuiești decât o anumită sumă, ziua nu se va termina doar așa. Vei cumpăra și alte lucruri, de care nici nu ai neapărată nevoie. 

Zodia care trebuie să stea în banca ei. Daniela Simulescu: Stai departe de a face tot felul de jocuri! 

Leu/Ascendent în Leu

Spui vrute și nevrute și nu știi neapărat de ce. Pur și simplu simți nevoia să îți arăți talentul oratoric. Un aspect precum este cel de astăzi, poate fi, însă, bun la ceva. La a face tot felul de scheme și de conexiuni. Este foarte important să fii atent la comportamentul celorlalți. La ceea ce îți transmit, nu la ceea ce îți spun. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur va intra în semnul tău, dar până atunci, va fi ceva mai greu. Astrologul îți sugerează ca mai degrabă să te odihnești. Somn și mai puțină vorbă, dacă este posibil. 

Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii AUGUST 2024. Ce le aduce Mercur retrograd zodiilor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel