Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește o nouă perspectivă de la Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vezi previziunile zilei pentru primii nativi ai zodiacului!

Astăzi, avem un eveniment major din punct de vedere astrologic: o eclipsă de Soare/Lună Nouă în semnul Berbecului.

O Lună Nouă în Berbec marchează un moment propice pentru noi începuturi și pentru a depăși obstacolele cu care ne confruntăm. Prin conjuncția Soarelui și Lunii în primul semn al zodiacului, alături de Nodul Nord și Chiron, avem toate elementele necesare pentru a porni de la zero într-un anumit domeniu al vieții noastre. Această eclipsă aduce semnificații profunde, ce ne spun că evenimentele care se desfășoară nu sunt întâmplătoare și că ne îndeamnă să ne eliberăm de ceea ce ne afectează.

Ce face această eclipsă atât de specială? Este asociată cu Chiron. Orice legătură cu Chiron aduce și o anumită durere. Trebuie să recunoaștem multiplele aspecte ale lui Chiron, inclusiv frica de abandon și respingere, dar și suferința.

Cu alte cuvinte, multe dintre începuturile din această perioadă vor fi însoțite de o anumită durere care nu poate fi vindecată, dar care poate deveni un instrument valoros în evoluția către o nouă etapă în viața noastră.

Poți să vezi și acest articol: Deschide-ți inima! Citește aceste afirmații puternice pentru Luna Nouă în Berbec de pe 8 aprilie

Redactorul șef Astrosens.ro, Astrologul Daniela Simulescu, ne oferă previziunile zilei pentru următorii șase nativi.

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu ești protagonistul acestei perioade, pentru că Eclipsa de Soare/Luna Nouă se petrece în semnul tău. Ai nevoie să schimbi ceva. Dacă nu ai de făcut schimbări importante în viața ta, schimbă măcar atitudinea. Ai nevoie de un suflu nou. Poate că este cazul să faci o diferență între ce percepi tu o perspectivă nouă asupra unui anumit lucru. 

Taur/Ascendent în Taur

La tine, eclipsa de Soare se petrece în Casa a douăsprezecea, așa că este un moment foarte bun de odihnă, de relaxare. Dar și de liniște. Nu este cea mai bună perioadă să fii în freamătul vieții, să mergi la o petrecere. Mai bine ar fi să faci un pas în spate, să dormi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în Casa unsprezecea, iar tot acolo este și Mercur, guvernatorul tău, care este retrograd. S-ar putea să te revezi cu anumite persoane din trecut sau să te confrunți cu anumite situații de care consideri că ai scapăt. Tocmai ca să conștientizezi că ai nevoie de prospețime.

Rac/Ascendent în Rac

Eclipsa de Soare se petrece în Casa a 10-a. Tot acolo avem și Luna Nouă. Recomandarea astrologului este să încerci noi comportamente sau noi atitudini la locul de muncă. Sau un nou mod de a comunica la serviciu. Stai departe de deciziile mari. Mai amână-le, dacă se poate.

Leu/Ascendent în Leu

Și Leul este protagonist, pe lângă Berbec. Această Eclipsă de Soare îți arată că ai anumite limite, dar îți oferă din nou încrederea pe care o aveai înainte, chiar dacă nu va mai fi la aceleași cote. Cumva, ai o energie copilăroasă care te ajută să mergi mai departe. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Tu ai foarte mult marcaj în Casa a opta, unde se petrece și Eclipsa/Luna Nouă. Recomandarea ar fi să te asiguri că nu ai nicio datorie. Și nu facem referire doar la cele bănești, dar și la disponibilitate și energie. Poate unii prieteni te-au ajutat la un moment dat și acum poate au și ei nevoie de ajutorul tău. Încearcă să îi ajuți ori să fii proactiv.

Poți să citești și acest articol de pe site-ul nostru: Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

pixel