Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie NU trebuie să se încarce cu problemele altora!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ce evenimente ne așteaptă astăzi? Asemenea cântecului ale cărui versuri spuneau "Vine primăvara pe dealuri și câmpii", astăzi avem Echinocțiul de primăvară. Așadar, din punct de vedere astrologic și astronomic, începe primăvara! Ziua și noaptea vor începe să fie egale și de aici ziua va crește și noaptea va scădea până la solstițiu. Ne luăm adio de la hibernarea din sezonul Peștilor.

Mai mult decât atât, am intrat în sezonul Berbecului. Până pe 20 aprilie, sărbătorim cel mai curajos, dar și primul semn al zodiacului. La mulți ani, dragi nativi! Și după cum era de așteptat, acest sezon aduce tuturor prospețime, noutate, energie, forță, impuls și viață. Să nu uităm că arhetipul Berbecului este cel al primăverii.

Mai avem și o conjuncție între Mercur și Chiron în Berbec. Nu este un aspect foarte plăcut deoarece nu ne vom mai ține furia în noi, ci o vom exterioriza prin vorbe care dor.

Iată care sunt previziunile pentru nativi în această zi minunată din punct de vedere astrologic!

Berbec/Ascendent în Berbec

Cu Soarele în semnul tău, ai mai mult chef, mai multă energie, faci mai multe lucruri și ai un program mult mai încărcat. Știi ce trebuie să mai înveți zilele acestea? Reține că viața nu este perfectă și tocmai aceasta este partea frumoasă din ea.

Taur/Ascendent în Taur

Cu Soarele în casa a 12-a, tu mai ai un pic de așteptat până să vină primăvara. Astrologul te invită să mai hibernezi, dacă ai această tendință. Ocupă-te de odihnă, relaxare și ține minte că somnul ar trebui să fie o prioritate.

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care se va bucura de o perioadă bogată în dragoste!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Cu Mercur lângă Chiron, zilele acestea ar putea fi mai dureroase pentru tine. Ai putea simți că suferința este pretutindeni. Intrarea Soarelui în casa a 11-a îți aduce puțină încredere în ceea ce privește viitorul apropiat. Dacă nu o simți, este momentul să o cauți!

Rac/Ascendent în Rac

Soarele se mută în casa a 10-a. Urmează o lună foarte importantă pentru a te expune și a deveni mai vizibil la locul de muncă. Daniela Simulescu îți transmite că ai putea ”deveni cunoscut și pentru un proiect reușit, dar și pentru o boacană”. Prin urmare, fii precaut!

Leu/Ascendent în Leu

Soarele, guvernatorul tău, intră în casa a 9-a și se duce în Berbec. În sfârșit, un aspect care ție îți priește! Dacă vrei să ieși dintr-o încurcătură, pune mâna pe o carte, întreabă sau vorbește cu oameni mai deștepți ca tine. Desigur, ție îți este greu să accepți că cineva poate fi mai inteligent decât tine, dar această perioadă îți face bine!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Din păcate, întâlnirea dintre Mercur și Chiron nu este pozitivă pentru tine. Te-ai putea confrunta cu oameni care trec prin momente grele, iar tu să te identifici și să te contaminezi cu problemele acestora. Când ajungi acasă, uită de ceea ce ți-au zis alții, nu te încărca cu chestiuni care nu te privesc!

Vezi și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel