Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezamăgiri în carieră pentru o zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru fiecare zodie și ascendent!

Astăzi, cerul nu prezintă un aspect relevant. Cu toate acestea, suntem încă sub influența conjuncției dintre Mercur și Chiron. Această conjuncție face un careu cu Ceres, ceea ce înseamnă că ne vom îngrijora în mod excesiv și fără rost.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur se află în continuare în semnul tău și este aproape de Chiron. Mai mult, este în careu cu Ceres. Este posibil să vorbești mult, să te îngrijorezi și să ai diverse suspiciuni. Ai putea simți mereu că ai ceva de pierdut, fără să ai dovezi sau argumente concrete în acest sens.

Taur/Ascendent în Taur

Ne recuperăm după Luna Nouă din semnul tău de ieri. S-ar putea să simți o lene suplimentară sau să ai nevoie de procrastinare. Pe de altă parte, chiar și astrele îți recomandă să faci același lucru. Nu grăbi absolut nimic și dă un pas înapoi.

Încă o săptămână cu Mercur în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Apropierea lui Mercur de Chiron nu este neapărat cea mai plăcută atmosferă pentru tine. Daniela Simulescu îți recomandă să înveți să-ți impui limite atunci când simți că ceva nu este în regulă. De exemplu, dacă discuți cu un prieten, nu începe neapărat să-l acuzi, să te cerți sau să te victimizezi. Retrage-te și evită-l pe viitor.

Rac/Ascendent în Rac

Multe dintre așteptările pe care le-ai avut în carieră pot fi un fel de lovitură la cap. Ce înseamnă asta? Ți s-au făcut promisiuni și le-ai așteptat în această perioadă. Ele nu s-au îndeplinit, iar tu vei privi lucrurile într-un mod mai crud, mai dur și mai frustrant. Dacă-ți amintești, cu siguranță ai mai avut momente de acest fel și ai reușit să treci peste ele.

O zodie primește provocări de la astre. Două zodii au ocazia să se bucure de viață. Ce le aduce săptămâna aceasta?

Leu/Ascendent în Leu

Nu doar Luna Nouă de ieri a fost importantă pentru zona profesională, ci întreaga ecuație astrologică a momentului. Recomandarea astrologului este să vezi întotdeauna partea plină a paharului. Nu te lăsa influențat negativ de anumiți colegi care ar putea să te invidieze.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Lucrul cu sine este foarte important astăzi. Este important să-ți dai seama că, de cele mai multe ori, suntem propriii noștri inamici. Când se întâmplă asta, trebuie să ieșim de acolo și să nu mai luptăm cu noi înșine.

Previziuni astrale 2024. Ce îi așteaptă pe Gemeni, Raci, Balanțe și Scorpioni în lunile următoare?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

pixel