Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Discuții provocatoare pentru o zodie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile zilnice pentru zodii!

 

Astăzi, avem o Lună Nouă în Taur. Este potrivită pentru noi planuri, pentru a planta o sămânță (la propriu sau la figurat) și pentru a căuta stabilitatea, atât pe plan emoțional, cât și financiar.

Această Lună Nouă are o semnificație aparte. Avem un stellium în Taur. În același semn, se mai află Soarele, Venus, Jupiter și Uranus.

Arhetipul Taurului vorbește de resurse, confort și stabilitate. Este un moment în care îți poți uda grădina interioară. Ai grijă de emoțiile tale.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă este în casa a 8-a, ceea ce pe tine nu te încântă foarte mult. Ești sub apă și încerci să ieși de acolo. Ești puțin în urmă. Pe durata întregii zile, ești în așteptare.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a, cea a relațiilor. Ce te interesează pe tine? Bunăstarea relației în care te afli. Deși tu aspiri la anumite idealuri în relație, poate văzute la alții, ai putea avea anumite surprize. Recomandarea Danielei Simulescu este ca cei singuri să îndrăznească și cu alte tipare de oameni față de cum au făcut-o până acum. Iar cei care sunt deja într-o relație, au nevoie de prospețime. Inventează tu o surpriză pentru partener, nu aștepta să facă el.

Super Luna Nouă în Taur pe 8 mai. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă se petrece în casa a 6-a. Ai nevoie să te simți bine la locul de muncă. Să nu te simți obligat să faci nimic. Cu cât te simți obligat astăzi să faci ceva, cu atât vei reacționa exploziv. Dar pentru asta trebuie să comunici că astăzi nu ești dispus să lași de la tine.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este un moment în care poți să cânți, să desenezi, să dansezi și să te joci. Astrologul îți recomandă ca astăzi să nu fii tăcut. Fii efervescent oriunde te duci.

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa a 4-a. Nu isca discuții provocatoare în familie. Dacă sunt create de către alții, participă. Dar altfel nu băga tu bățul prin gard.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă te roagă să nu mai fii atât de prăpăstios. Nici atât de fricos. Creierul nu face diferența între fantezie și realitate, așadar nu îți mai crea scenarii în capul tău. Nu te mai chinui cu gândurile și fii mai liniștit.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Prospețime și noutate pentru o zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel