Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia căreia îi va prii retrogradarea lui Mercur
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Azi, Mercur își începe retrogradarea în Berbec.

Azi, pe 2 aprilie, Mercur își începe retrogradarea în semnul Berbecului, care va dura până pe 25 aprilie, însă efectele se vor întinde și în primele două săptămâni din mai.

De această dată, putem afirma faptul că retrogradarea lui Mercur va fi una memorabilă. Pentru că ne aflăm și în plin sezon al eclipselor, care au loc pe axa Nodurilor Lunare Berbec-Balanță.

În mitologie, Mercur este Hermes, Zeu al comunicării. Cu acest aspect se ocupă Mercur, ce ține de mișcare, comunicare, voce, gândire. Iar arhetipul Berbecului este cel al furiei, al curajului, al încrederii și al primăverii, în cele din urmă.

Mercur retrograd aduce toate verbele din viața noastră cu "re" în față: repar, mă reîntâlnesc, refac. Ai grijă în această perioadă la tot ce ține de comunicații, comunicare și tehnologie. Pentru că Mercur în Berbec este grăbit.

Mai mult, ai mare grijă ce spui cât Mercur este retrograd. Din frică sau furie poți spune lucruri pe care ajungi să le regreți sau ceva ce ții în tine de prea mult timp. Te vei supăra din orice, iar cei din jur vor observa asta. Să nu te mire dacă vezi că toată lumea se cearta cu toată lumea. Retrogradarea lui Mercur vrea să ne învețe și lecția răbdării.

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Cei mai afectați vor fi nativii cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu ești cel care te poți trezi cu foști parteneri pe cap. Ori, cu partenerul actual, apar niște discuții de neuitat, care te pot provoca destul de mult. Daca se întorc oamenii în viața ta, nu înseamnă că vor ceva de la tine. Mai degrabă trebuie să îți dai seama dacă tu vrei ceva de la ei. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ție o să ți se pară că ai niște colegi care se mișcă precum un melc. Doar că nu este vorba despre ei, ci despre tine. Daca ei nu se grăbesc, nu înseamnă că proiectele la muncă nu se pot rezolva și altfel. Nu trebuie să apelezi la furie, nerăbdare, ceartă. Stai departe de aceste lucruri la serviciu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ție o să îți priască această retrogradare a lui Mercur. Este adevărat că, cei care au copii mai mici sau mai mari, pot întâmpina tot felul de situații. Dar la modul general, o să spui că este momentul să ai mai multă grijă și de ceea ce iți place ție. Poate ai diferite pasiuni, vrei să mergi mai mult la evenimente, la diferite concerte, la film. Merită să cheltui mai mulți bani pentru propria bucurie.

Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 19 aprilie

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur retrogradează în Casa a patra, așa că se pot strica lucruri prin casă și vei fi nevoit să dai bani ca să le repari. Sau apar diferite certuri cu neamurile. Este multă neliniște în zona ce ține de familie. Astrologul îți recomandă să găsești tot felul de obiceiuri prin care să poți refula. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Tu ai face bine să citești mult. Să înveți. Nu te baza pe ceea ce știi, pentru că Mercur retrograd în Casa a treia tocmai asta îți arată, că ai niște limite pe care merită să le întinzi cât mai mult. Chiar dacă pe moment ți se pot părea inutile informațiile pe care le afli, îți vor fi de foarte mare folos. 

Pești/Ascendent în Pești

Această retrogradare a lui Mercur te va face să prețuiești altfel banii. Pe scurt, o să înveți să trăiești mai mult cu mai puțin. 

Curiozități interesante despre eclipse. Unele culturi le considerau semne ale furiei zeilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel