Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care vrea să îmbine utilul cu plăcutul
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vezi previziunile pentru acești șase nativi din zodiac!

Ce mesaje ne aduc astrele?

Azi, pe 21 martie, are loc o conjuncție între Venus și Saturn în semnul Peștilor.

Acest eveniment astrologic aduce împreună planeta iubirii și a frumuseții, cu cea a responsabilității și a disciplinei. Există posibilitatea să simțim lipsa iubirii, a aprecierii sau a dorinței. Această conjuncție ne conduce către realitate într-un mod destul de direct și uneori, neplăcut. Cu toate acestea, adevărul este că acest aspect ne îndeamnă să privim dragostea cu maturitate. Trebuie sa renunțăm la așteptările infantile. Este un moment bun pentru relațiile stabile, care se bazează pe compatibilitate și nu doar pe atracție.

Vezi aici mai multe detalii: Astrologii internaționali despre conjuncția Venus-Saturn de pe 21 martie: ”Aduce o nevoie de realitate și o presiune suplimentară”

Iată care sunt previziunile zilei pentru următoarele semne!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Saturn, în Casa a șasea. Ceea ce înseamnă că pot fi momente în care dorești să îmbini utilul cu plăcutul, dar nu vei avea prea multe răbdare. Parcă lucrurile nu se întâmplă la fel de repede precum ai dori, iar asta te poate frustra puțin. 

Ce trebuie să reții? Lucrurile bune vor veni pentru cei care vor învăța să iubească trecerea timpului așa cum ar trebui ea să fie. De asemenea, este o zi foarte bună pentru optimizarea stilului de viață.

Un aport excesiv de cofeină poate agrava aritmiile la unele persoane, dar un consum moderat este în general sigur pentru majoritatea persoanelor cu aritmii.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus, la tine, este guvernatoarea Casei a șaptea a relațiilor. Se întâlnește cu Saturn în Casa a cincea, a iubirii. Ce înseamnă asta? Astăzi, vei avea nevoie de mai mult romantism, dar de la cine știi că nu ți-l oferă. Ar trebui să te răsfeți, să te bucuri, înainte de a aștepta de la ceilalți. Asigură-te că ai făcut tot ce trebuia pentru propria fericire.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ne uitam la toate aspectele săptămânii pentru tine, nu sunt unele neplăcute. În schimb, astrologul te îndeamnă să ai grijă la ceva. La laude, aroganță și la a te lua foarte în serios. Cu cât te vei lua mai mult în serios, cu atât s-ar putea să devii foarte superficial. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția Venus-Saturn de astăzi ție îți priește de minune. La ce te ajută? Să fii mai împăciuitor, mai blând în discurs, mai tolerant. În același timp, te ajută să vezi și partea bună, dar și partea mai neplăcută din fiecare situație. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția Venus-Saturn se petrece în Casa a doua, a banilor. Sunt multe îngrijorări pe plan financiar și poate îți dorești să îți cumperi ceva, dar poate faci în așa fel încât să găsești oferta cea mai bună.

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția Venus-Saturn din semnul tău este bună, mai ales pentru următoarea situație. Trebuie să conștientizezi trecerea timpului, că te-ai maturizat, că ai crescut, în primul rând, pe plan fizic. Apreciază asta și acceptă-te așa cum ești și acceptă-ți și limitele. Asta îți va aduce foarte multe beneficii.

Horoscop APRILIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel