Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care trebuie să NU mai viseze cu ochii deschiși
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Despre ce ne vorbesc azi astrele?

Ieri, Mercur și-a început retrogradarea în primul semn din zodiac, cel al Berbecului. Acest tranzit va dura până pe 25 aprilie, însă efectele se pot extinde și în primele săptămâni din mai.

Putem să facem o mulțime de greșeli din cauza nerăbdării, așa că trebuie să fim atenți. De asemenea, putem să ne confruntăm cu multe amânări și încurcături, specifice lui Mercur retrograd. Nativii cei mai afectați sunt cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Astăzi, pe 3 aprilie, avem o conjuncție între Venus și Neptun în semnul Peștilor. Vom avea idealuri exagerate la capitolul iubire. Suntem predispuși să ne îndrăgostim de o vis, de o iluzie. Este un aspect foarte romantic, dar și la fel de înșelător. Căutăm iubirea necondiționată, dar și postura de martir.

Totuși, este un aspect minunat pentru generozitate, creativitate și compasiune. Dar să avem grijă, pentru că poate să aducă și decepții în amor.

Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 19 aprilie

Iată care sunt previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru următoarele ȘASE semne din zodiac.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus este guvernatoarea ta și se întâlnește cu Neptun, în Casa a șasea. Stai departe de autodiagnosticare și tine-te departe și de relațiile cu colegii de la locul de muncă. Evită să visezi cu ochii deschiși. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Romantismul este în floare la tine. Cu Venus și Neptun în Casa a cincea, pentru unii dintre voi, este ideal. Aveți cuvinte mărețe, talent la cuvinte, sunteți cei mai atrăgători. Gândește-te și la pasiunile pe care le ai și bucură-te cât mai mult de ele astăzi, chiar dacă ești singur în casă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este o zi foarte bună pentru a schimba un colțișor în casă. Indiferent ce înseamnă asta pentru tine. Poți să adaugi și o simplă plantă. Te poți ierta pe tine însuți ori poți face pace cu cei din jur. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Acest aspect de astăzi este de vis pentru tine. Pentru că ai o imaginație mai bogată și nu îți mai pui limite, așa cum o făceai altădată. Recomandarea principală ar fi să îndrăznești mai mult azi. Fără să îți fie frică.

Cum să aplici cu succes Legea Atracției în 2024? Recomandări în funcție de zodie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Buzunarul tău are de suferit. Vei face ravagii astăzi pe plan financiar. Dar nu ar fi rău să îți cumperi și tu ție ceva. Nu trebuie doar să te ocupi doar de datorii și de alte cheltuieli.

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția Venus-Neptun se petrece în semnul tău și îți poate oferi o aură de mister, un magnetism. Poți să te îmbraci altfel, să te machiezi diferit, să te arați altfel lumii. Mulți se vor pierde în povești, în iubiri, în cărți. Din când în când, este bine să mai și evadăm de ceea ce este în capul nostru.

Mesaje de la îngeri pentru TOATE zodiile în luna aprilie. Îmbrățișează un nou început!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

pixel