Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care poate da lovitura
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce vor întâmpina ultimele șase semne din zodiac?

Youtube video image

Astăzi nu avem un aspect astrologic care să se definitiveze, dar se apropie câteva destul de semnificative. În primul rând, Soarele se pregătește să formeze un trigon cu Saturn, ceea ce va încetini lucrurile în jurul nostru. Cu Soarele în Rac și Saturn în Pești, vom avea un control emoțional mult mai eficient. De asemenea, Venus se apropie de un trigon cu Neptun, un aspect benefic pentru creativitate, dar care poate duce la vise excesive. Să nu uităm că Venus va părăsi curând semnul Racului.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Chef de viață pentru o zodie

Balanță/ Ascendent în Balanță

Venus se pregătește să iasă din Casa a zecea. La serviciu, astăzi, dacă ești atent, ai putea să dai lovitura. În ce sens? Poate că un coleg nu se poate ocupa de un anumit proiect sau șefii au nevoie de câte ceva, de un sfat bun sau de experiența unei persoane. Tu trebuie să fii acolo, să fii foarte atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Când Venus se apropie de un trigon cu Neptun, tu vei fi cel mai romantic! Dar poate fi vorba despre un romantism destul de distorsionat. În ideea de a nega mai degrabă. Acest trigon îți aduce mai ales negarea faptului că poate relația în care te afli acum nu funcționează așa cum trebuie. Gândirea magică este sănătoasă, dar în anumite doze.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Este momentul să îți înfrânezi anumite cheltuieli, ori să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie serioasă. Ai face bine să nu te mai bazezi doar pe tine, ci și pe partenerul tău sau pe alte persoane importante din viața ta înainte de a lua anumite decizii. 

Trigonul dintre Venus-Neptun de pe 11 iulie aduce un val de romantism și creativitate!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele se pregătește să facă trigonul cu Saturn. La tine, Soarele este în Casa a șaptea, iar Venus tot acolo, la ultimul grad. Ai face bine că azi să îți propui ceva cu partenerul, să tragi la aceeași căruță ori să îți planifici ceva, să discutați, să analizați. Legătura cu partenerul te poate ajuta să îl vezi într-o altă lumină de azi înainte.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Astăzi, dacă la serviciu apar tot felul de situații, o să te descurci. Nu este cazul să disperi. Este important să menții o legătură apropiată cu colegii, chiar dacă în trecut poate că nu te-ai avut atât de bine cu ei. Vor fi și ei dispuși să te ajute, dar ai nevoie de răbdare, fiindcă lucrurile se vor rezolva.

Horoscop chinezesc Luna de Oaie. Previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele este în trigon cu Saturn din semnul tău, așa că merită să fii mai blând, mai liniștit, mai romantic. Mai ales că mai este și Venus în Casa iubirii. Este una dintre acele zile în care reușești să îmbini cu bine partea pragmatică cu cea romantică a vieții.

Te-a înșelat o dată, te va înșela mereu. Adevărat sau fals? Iată părerea unui psihoterapeut!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel