Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie să se pună pe primul loc
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Ne apropiem de conjuncția Marte-Saturn în semnul Peștilor. Marte reprezintă acțiunea, furia, curajul, energia și nerăbdarea. Saturn este asociat răbdării, blocajelor, maturității și rezistenței. Când cei doi se întâlnesc, avem reziliență. Fiind în semnul Peștilor, trebuie să ne înfrânăm emoțiile. Vulnerabilitatea nu își are rostul zilele acestea. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaje de Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești și Berbec în hărțile natale.

Iată previziunile zilnice!

Balanță/Ascendent în Balanță

Daniela Simulescu te sfătuiește să ai grijă de sănătatea ta, dar și de cea a partenerului. Totodată, fii mai atent la relațiile cu colegii. Gândește-te unde ai împins anumite limite și nu ai mai făcut diferența între colegi și prieteni.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astăzi, iubirii tale îi se adaugă puțină maturitate. Dacă până acum ai fost foarte pasional și romantic, acum vei vrea să obții ceva în urma acestor gesturi. Simți că nu ai primit meritele în anumite momente, drept urmare ești mai egoist. Recomandarea astrologului este să nu ții frustrările în tine, ci să le comunici. Fii protagonistul în viața ta și spune direct ce îți place și ce nevoi ai. Tot azi, dacă ai copii, relațiile cu aceștia pot fi problematice.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să ia nimic personal

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Perioada următoare te provoacă foarte mult, mai ales când vorbim despre casa în care stai. Te poți supăra, să nu o mai suporți și să-ți dorești să te muți. Ține minte că familia nu ne-o alegem și trebuie să o acceptăm cu maturitate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția Marte-Saturn îți oferă gradul necesar de empatie, dar și capacitatea de-a lua decizii când nimeni nu o poate face. Astăzi, discursul tău este ușor de înțeles. Oamenii vor înțelege că nu au ce să facă și trebuie să accepte realitatea. Încearcă să nu fii foarte dur cu frații, surorile și oamenii cei mai apropiați din viața ta. În plus, ai mare grijă la drumuri!

Balanțele trebuie să treacă la fapte. Scorpionilor le va lipsi empatia, iar Săgetătorii au nevoie de distracție

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu conjuncția Marte-Saturn în casa a doua, ai vrea să faci ravagii pe plan financiar, dar nu se poate. Ca să nu fii supărat că ai cheltuieli pe care nu le poți evita, îți poți lua și tu ceva ce-ți place. Dar să nu fie ceva mare, poate fi o prăjitură sau ceva de băut.

Pești/Ascendent în Pești

Conjuncția Marte-Saturn se petrece în semnul tău. Astăzi, recomandarea Danielei Simulescu este să îți schimbi tot timpul perspectiva. Atunci când te afli într-o discuție sau într-un proiect, abordează diferit. Chiar și dacă mergi până la magazin, încearcă să schimbi drumul până acum. Această conjuncție vrea să îți ofere o nouă bază. Trebuie să ai grijă la sănătate și la duritatea față de propria persoană!

Capricornii se pot ocupa de locuință. Vărsătorii trec prin niște momente agitate, iar Peștii trebuie să fie mai flexibili

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel