Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ne aflăm în sezonul Berbecului. Ne putem bucura de prospețime, mai multă energie și mai mult curaj.

Totodată, ne apropiem de retrogradarea lui Mercur. Efectele deja se resimt. Pot apărea întârzieri, amânări sau foarte multe situații neprevăzute. În plus, este necesar să avem mai multă grijă la cuvintele pe care le spunem!

Mâine, avem un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Romantismul se îmbină armonios cu nevoia de schimbare. Este un moment bun să aduci noutate în relația ta. Emoțiile devin spontane!

Ce îi așteaptă astăzi pe nativi?

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru tine, acest sezon vorbește despre relații. Încearcă să faci tot posibilul pentru a petrece mai mult timp cu partenerul. Planifică activități alături de acesta. Dacă ești singur, este un moment potrivit pentru a încerca să cunoști pe cineva și să socializezi mai mult. Nu sta prea mult în casă de unul singur!

Vărsătorii trebuie să aibă grijă la promisiunile financiare. Capricornii fac schimbări socio-profesionale, iar Peștii au nevoie să fie mai îndrăzneți

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Daniela Simulescu îți recomandă să găsești un proiect la care să muncești cu drag și spor. Ar fi bine să fii mult mai competitiv. Totodată, ai nevoie să crezi că dacă te implici într-un proiect, poți avea de câștigat de pe urma acestuia. Prin urmare, este important să lupți.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele și Mercur sunt în casa a 5-a, ceea ce pentru tine este benefic. Apar discuții multe cu copii, veselie, dar și puțină superficialitate. Ai grijă să nu exagerezi!

Surprize în parteneriate pentru Berbec. Gemenii sunt copleșiți pe plan profesional, iar Leii trebuie să interacționeze mai mult

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Soarele trece prin casa a 4-a. Poate că ai observat deja sau încă nu, dar te pregătești de mai multe discuții cu familia și de mai multă curățenie. Îți poți face schimbări prin gospodărie, ceea ce îți va aduce o preocupare în a găsi cei mai buni meseriași.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Vorbești și scrii mult, te agiți, comunici, faci proiecte și încerci să convingi oamenii. La rândul lor, persoanele încearcă să te convingă pe tine. Cu toate acestea, simți că vorbești mult și în zadar. Nimic nu pare să se întâmple.

Balanțele nu trebuie să fugă de confruntare. Scorpionii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii au parte de relații familiale complicate

Pești/Ascendent în Pești

Ești preocupat de bani, dar în același timp, îți cumperi imediat atunci când vezi ceva frumos. Totuși, dacă ești atât de fricos, astrologul îți recomandă să nu te arunci la cheltuieli. Mai lasă timpul să treacă până să decizi ce îți achiziționezi.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu haos la locul de muncă

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în iunie

pixel