Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să își schimbe atitudinea în relații, cu ocazia Eclipsei de Soare de pe 8 aprilie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec, iar ceea ce o face specială este apropierea sa față de Chiron. Orice este lângă Chiron, aduce și durere. Trebuie să îi atribuim mai multe valențe lui Chiron. În primul rând, frica de abandon și de respingere. Dar și durerea. Ea este inevitabilă, însă alegerea de a suferi este a noastră. În plus, arhetipul Berbecului ne vorbește și despre identitate, despre cine suntem cu adevărat. Iar Chiron a trebuit să își găsească locul. De aceea, o decizie trebuie luată. Cât de mult îți mai permiți să suferi?

Iată care sunt previziunile zilnice pentru nativi!

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare se petrece în casa a 7-a, unde mai sunt Venus și Mercur retrograd. Recomandarea pentru tine este să îți schimbi perspectiva asupra relației în care te afli, mai ales cea de cuplu. Caută prospețimea dacă lucrurile nu mai merg. Ia atitudine!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este cazul să îți vezi unii colegi cu alți ochi! Nu fi nici prea naiv în ceea ce îi privește, dar nici prea încrezător. Încearcă să ai o abordare diferită cu privire la aceștia. Poate socializezi și cu cei cu care nu ai făcut-o până acum. Ai putea să îi cunoști mai bine. Daniela Simulescu îți mai pune în vedere să ai grijă la sănătate.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește o nouă perspectivă de la Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Eclipsa de Soare/Luna Nouă au loc în casa a 5-a. Este un moment bun să te joci și să îți accepți inocența. Indiferent de vârsta pe care o ai, comportă-te precum un copil. Zilele acestea, distrează-te!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o zi nemaipomenită să renovezi, conform astrologului. Poți face schimbări prin casă. Cumpără ceva care te va face să te simți mai bine în locuința ta. Totodată, te poți muta sau să cauți un nou loc.

Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astăzi, comunicarea pentru tine este mai ciudată. Te ocupi de prea multe evenimente, iar viața nu îți este liniară. Vorbești și scrii mult. Unii oameni te vor înțelege, alții nu. Recomandarea Danielei Simulescu este ca de fiecare dată când ai o întâlnire să pleci mai devreme de acasă. În plus, dacă ai o rezervare sau programare undeva, mai sună o dată pentru a te asigura.

Pești/Ascendent în Pești

La tine, Eclipsa de Soare se petrece în casa a 2-a. Este nevoie să acorzi o atenție suplimentară zonei financiare. Zilele acestea, dacă ai de gând să faci o investiție serioasă, mai roagă pe cineva să verifice toate aspectele legate de aceasta. Fiind și Mercur retrograd în casa a 2-a, ție îți pot scăpa anumite detalii destul de importante.

Citește și Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

pixel