Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie caută validarea celorlalți, dar nu o primește
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis previziunile zilnice pentru nativii zodiacului!

Mercur retrograd se află în continuare într-o conjuncție cu Chiron. Trebuie să avem grijă la ceea ce spunem și la cum interpretăm vorbele celorlalți.

În plus, ne pregătim pentru o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Ciclul Marte-Saturn are o durată de doi ani și setează o limită puternică. Marte este asociat cu agresivitatea, impulsivitatea, repezeala. Iar Saturn se ocupă de limite, austeritate și blocaje. Când aceștia doi se întâlnesc, vor apărea frustrarea și reziliența.

Iată mesajele astrelor pentru zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Cu Mercur lângă Chiron în casa a 7-a, vorbele partenerului pot durea mai mult decât este cazul. Chiar și comentariile nesemnificative te afectează, dar ține minte că ele ascund alte probleme în spate. Este o diferență între pretext și cauză. Sfatul Danielei Simulescu este să stai de vorbă cu partenerul și să afli motivele reale din spatele reproșurilor mici.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu te simți apreciat, valorificat și validat de către colegi. Gândește-te dacă nu cumva tu creezi aceste scenarii. De exemplu, dacă un coleg îți spune că nu e momentul să lucreze cu tine pentru un proiect, nu este nevoie să te simți abandonat sau respins. Momentul ideal va fi altă dată.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va învăța lecții importante

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ai copii, ai putea avea o perioadă ciudată cu aceștia, fie că sunt mari sau mici. Cuvintele acestora pot durea, iar tu le-ai putea da niște replici pe care le vor ține minte toată viața. În schimb, dacă nu ai copii, ai putea căuta obsesiv validarea celorlalți. Nu o vei primi și te gândești că nimeni nu te vrea.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Discuțiile cu familia ta sau a partenerului nu sunt plăcute. Astrologul îți transmite că dacă ai ceva prin casă care nu mai funcționează, nu aștepta să se strice când îți e lumea mai dragă. Acționează, dacă este posibil.

Balanțele trebuie să treacă la fapte. Scorpionilor le va lipsi empatia, iar Săgetătorii au nevoie de distracție

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur este lângă Chiron în casa a 3-a. Nu îți convine nimic, te supără orice, iei totul personal și te enervezi. Încearcă să privești situațiile dintr-o altă perspectivă. În loc să fii supărat că cineva nu ți-a răspuns, gândește-te care ar putea fi motivele întemeiate ale respectivei persoane. Tot astăzi, ai grijă la drumurile pe care le faci, mesajele pe care trimiți și relațiile cu electrocasnice.

Pești/Ascendent în Pești

”Banii te dor”, după cum spune Daniela Simulescu. Trebuie să renunți la ceva, ca să câștigi altceva. Pe moment s-ar putea ca lucrul acesta te supere, dar în viață nu totul este perfect. Când dai sau primești bani cu împrumut, discută mai clar termenii și condițiile.

Vezi și Care sunt mesajele pentru PATRU zodii în luna aprilie? Trebuie să fie foarte atente la obstacolele care pot apărea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

pixel