Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie are parte de iubire!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic. Iată ce mesaje ne transmit astrele!

Este o săptămână importantă, așa că și astrele ne pregătesc. Azi, Marte face o conjuncție cu Neptun, așa că este un aspect nemaipomenit pentru a ierta, pentru a ne ruga, pentru a ne împăca, dar foarte nepotrivit pentru a trece la treabă, deoarece aduce multă confuzie. Dar și un mare risc de așteptări și de dezamăgiri.

Tot azi, Venus intră în Taur. Un aspect numai bun pentru mâncare bună și rețete delicioase în zilele ce urmează. 

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Iată mesajele pentru zodii, oferite de astrologul Daniela Simulescu!

Balanță/Ascendent în Balanță

Conjuncția lui Marte cu Neptun din Casa a șasea s-ar putea să îți dea multe planuri peste cap, iar intrarea lui Venus în Casa a opta te va ajuta să faci rost de bani, de resurse, utile pentru sărbătorile care vin.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La tine, va fi o zi nemaipomenită pentru iubire! Indiferent de ce înseamnă ea. Dar facem referire la iubirea pură, pentru sine, pentru omenire, pentru animale. Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Neptun în Casa a cincea. Așa că simți nevoia de a oferi, de a fi generos, de a spera și de a-ți imagina. Să nu uităm nici că Venus intră în Casa a șaptea a relațiilor. Deci toată zona amoroasă va fi luată cu asalt. Bucură-te de iubire, de tine și de alții în zilele ce urmează.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Această conjuncție dintre Marte și Neptun poate să aducă neînțelegeri în sânul familiei, dar nu din motive serioase, ci din tot felul de prostioare. Trebuie doar să ai răbdare. Intrarea lui Venus în Casa a șasea te ajută să muncești cu drag și să găsești câteva activități care îți convin.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Intrarea lui Venus în Casa a cincea, alături de Jupiter și de Uranus te îndeamnă să îți faci niște zile superbe. Acolo unde ai putere, asigură-te că o folosești. Daca vrei să îți decorezi casa, daca vrei să cumperi anumite cadouri pentru sărbători sau dacă vrei să te întâlnești cu anumite persoane, fă asta cu încredere. Unde îți stă în putere, ocupă-te de asta.

Venus în astrologie. Detalii pe care trebuie neapărat să le știi!

VărsătorAscendent în Vărsător

Conjuncția Marte-Neptun din Casa a doua este destul de periculoasă pentru bugetul tău. Așa că s-ar putea ca zilele acestea să fie niște cheltuieli pe care le vei regreta. Venus intră de azi în Casa a patra, așa că apropierea de familie te va ajuta să te simți mai bine în propria piele. 

Pești/Ascendent în Pești

Marte se întâlnește cu Neptun în semnul tău. Ai face bine ca astăzi, să nu te ocupi doar de ceea ce este lumesc, ci să te ocupi și de partea interioară, spirituală. Ai grijă de energia ta și ocupă-te de suflet. Azi trebuie să fii luptător pentru sufletul tău, pentru bunăstarea emoțională și echilibrul interior.

Swarovski: Secretele fabricării diademelor pentru un eveniment celebru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel