Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Cupidon va fi generos cu o zodie
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop zilnic. Săptămâna începe cu două aspecte pozitive. 

Astăzi avem două aspecte favorabile! Venus din Rac face un sextil cu Uranus din Taur. Un aspect care îmbină armonios romantismul cu nevoia de schimbare. Cei care vreți să aduceți un plus de prospețime în cadrul relației puteți profita din plin de acesta. Este nevoie de spontaneitate și creativitate.

Mercur din Leu face un sextil cu Jupiter din Gemeni. Vom avea mai mult curaj atunci când vom comunica și mai multă încredere în mintea noastră. Un aspect bun pentru studiu, curiozitate și cercetare. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vor fi momente în care vei simți că îți este imposibil să găsești o soluție. Pe plan profesional. Dar, dacă vei fi dispus să asculți și alte perspective, s-ar putea să descoperi exact ceea ce ai nevoie. Orgoliul te sabotează dacă îl lași. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte se va apropia de o conjuncție cu Uranus. Deci, indiferent, de alte aspecte, trebuie să știi că urmează o perioadă destul de instabilă pe plan relațional. Tu sau partenerul treceți prin evenimente neașteptate, iar atmosfera din sânul cuplului va fi instabilă. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ți se pare că partenerul este prea optimist sau naiv, încearcă să nu îi distrugi speranțele. Poate cine știe, această atitudine vă va ajuta pe amândoi. Este o zi bună pentru rezolvarea unor chestiuni administrative foarte stresante. 

Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Toată ziua va depinde de relația pe care o ai cu partenerul. Dacă vă certați, nu vei avea disponibilitate pentru celelalte domenii. Dar, dacă vă înțelegeți, vei putea să te ocupi în mod eficient de proiectele profesionale sau alte treburi gospodărești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Sextilul dintre Mercur și Jupiter este fantastic pentru relația de cuplu! Iar, dacă ești singur, și îți dorești un partener, astrele îți vor oferi șanse de a cunoaște oameni interesanți. Creativitatea ta nu are limite. Iar cheful de viață va fi molipsitor!

Pești/Ascendent în Pești

Colegii te vor înțelege dacă ai probleme acasă și ai nevoie să pleci mai devreme sau să amâni unele proiecte. Atitudinea ta va fi cea care va schimba ziua. Așa că încearcă să rămâi optimist și să nu abandonezi repede nicio luptă. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Jupiter retrograd, din 9 octombrie. Previziunile pentru fiecare zodie

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să pună gaz pe foc

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel