Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Comunicare deficitară pentru o zodie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop zilnic 1 octombrie. Iată mesajele pentru ultimii șase nativi din zodiac!

Youtube video image

Iată că a început luna octombrie! Astăzi are loc o conjuncție între Mercur și Soare, fenomen cunoscut în astrologie și sub expresia "Mercur ars de Soare". Acest aspect ne face să petrecem mult timp în propria minte, ignorând unele lucruri din jur. Acest lucru este amplificat de faptul că Mercur se află în Balanță, un semn care în mod obișnuit ne determină să evităm confruntările sau conflictele pentru a menține echilibrul și armonia. Preferăm să închidem ochii în fața unor acțiuni ale celorlalți, doar pentru a evita dezechilibrul.

Această conjuncție va juca un rol semnificativ și în eclipsa de mâine.

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie are neliniște din belșug

Balanță/ Ascendent în Balanță

Conjuncția de azi dintre Mercur și Soare se petrece în semnul tău, unde va avea loc și eclipsa de mâine. Cu greu te va scoate cineva din propria minte. Nu vezi deloc și o altă perspectivă. Dar trebuie să îți aduci aminte că orice situație poate să fie văzută din 360 de grade. Macar la nivel mental să accepți asta, fiindcă în acest mod, vei fi dispus să îi accepți și pe ceilalți. Azi nu asculți, doar auzi. 

Previziuni 2025. Cele mai norocoase ȘASE zodii în horoscopul chinezesc

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Dacă ai visat ceva azi noapte, nu înseamnă că așa și este. Dacă ai visat că îți face ceva partenerul sau că cineva este împotriva ta, nu trebuie să te gândești toată ziua la acele scenarii. Aceste vise înseamnă altceva, dar noi le distorsionăm sau alegem să credem ce vrem noi din ele. Una e ce visezi, alta este realitatea.

Marte aduce provocări în timpul eclipsei de Soare. Suntem obligați să ne prioritizăm emoțiile!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

La tine, Mercur este guvernator și de casa a șaptea, iar întâlnirea lui cu Soarele din Casa a unsprezecea te face să nu comunici cu partenerul în legătură cu ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață sau de la viitorul apropiat. Crezi că își va da seama de la sine, dar s-ar putea să te înșeli. Dacă nu ai comunicat, oamenii nu pot să știe ce simți. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Conjuncția Mercur-Soare, unde va fi și Eclipsa de mâine, se petrece în Casa a zecea. Vei fi tentat să iei decizii pe plan profesional, destul de puternice, pe care bineînțeles că nu le vei comunica, ci le vei ține pentru tine. Trebuie să ai foarte mare grijă astăzi la un aspect. Dacă primești o remarcă mai nepotrivită din partea șefilor sau a colegilor, nu o lua în mod personal, ci încearcă să îți dai seama că ai mai trecut prin aceste situații și nu a venit sfârșitul lumii. 

Horoscopul îngerilor pentru toamna anului 2024. Îndrumări divine pentru fiecare zodie

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Orice călătorie pe care o faci s-ar putea să fie mai complicată, apar surprize pe drum. De asemenea, dacă ai un examen, o dezbatere, o prezentare, apar tot felul de ciudățenii. Totodată, trebuie să îți dai seama că dreptatea nu este absolută. 

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Pești/ Ascendent în Pești

Conjuncția dintre Soare și Mercur este în Casa a opta, iar la tine, Mercur este guvernator și de Casa a șaptea. Comunicarea cu partenerul ori nu există, ori are foarte mult de suferit, pentru că proiectezi asupra lui toate fricile tale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Uranus retrograd în Taur până pe 29 ianuarie 2025. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 30 septembrie-6 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

freepik.com

PATRU zodii în plină agitație până pe 4 noiembrie. Oare astrele o să le întoarcă spatele?

pixel