Horoscop Balanță 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscopul anului 2023 te așteaptă dacă ai zodia Balanță sau ai ascendentul în Balanță. Iată ce previziuni aduce Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Horoscop 2023 Balanță/Ascendent în Balanță

Adu-ți aminte de perioada 11 mai-28 octombrie 2022, când Jupiter a fost în Casa a 7-a. Ia în calcul dacă ai luat decizii importante din punct de vedere relațional. Poate că ai vrut să divorțezi sau ai cunoscut pe cineva. Aceste decizii vor fi reluate sau amplificate până la 16 mai 2023. Primele luni ale anului sunt importante pe acest plan. Vorbim și despre socializare sau parteneriate.

Saturn iese din Casa a 5-a și întră în Casa a 6-a. Din martie 2020, poate ai dorit un copil și nu ai reușit sau poate au existat probleme cu cei mici. Dacă nu ai copii, poate că a trebuit să ai grijă de părinții tăi. Ai avut lecții de învățat, dar odată cu intrarea lui Saturn în Casa a 6-a, lucrurile se schimbă. Nu te victimiza, ci ai grijă de tine și încearcă să te mai pui și pe primul loc.

Cu Saturn în Casa a 6-a, probabil nu o să mai poți munci la fel de mult. Din martie 2023, schimbă-ți și rutina, fără să te lași influențat de alții. Lasă deoparte și orele suplimentare de muncă, pentru că te vei aglomera și epuiza. Eficientizează-ți programul de lucru. Organizarea și curățenia în viață sunt cuvintele de bază pentru Balanțe în anul care urmează.

Pot exista vizite la doctor pentru tine sau cei dragi. Mai mult, poți simți că nu ești apreciat și că nu ai energie. Evită cât de mult poți frustrările și lasă energiile negative. Casa a 6-a vorbește și despre colegi, așa că nu-i considera familie. Poate exista și întârzierea găsirii unui loc de muncă sau simți că trebuie să-ți schimbi domeniul.

Urmează și tranzitul lui Jupiter în Casa a 8-a, începând cu 16 mai. Găsești ajutor și sprijin, dar se impune și grijă la acte sau la moșteniri. Înveți să renaști în 2023, pe toate palierele. Îți poți schimba și modul de a comunica, așa că merită să te dezvolți sau de ce nu, chiar să mergi la terapie. 

Venus, guvernatorul tău, retrogradează în perioada 23 iulie-4 septembrie, dar influența sa ține de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. Poți găsi, printre prieteni, posibile idile. Grijă mare, în special dacă ești deja într-o relație. În timpul verii, pot exista și numeroase evenimente la care trebuie să participi și simți că nu le faci față.

Poți avea și momente de dezechilibru, pe care să înveți să le gestionezi. Va fi un an interesant și din punct de vedere financiar, este posibil să începi o nouă afacere sau un nou proiect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel