Horoscop AUGUST 2024 Vărsător. Dragostea va fi cu năbădăi!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Vărsător și cei cu Ascendent în Vărsător!

La începutul lunii vei avea parte de o Lună Nouă în casa a șaptea. Aceasta ar putea marca începutul unei noi relații. Este un moment favorabil pentru stabilirea intențiilor puternice legate de tipul de iubire pe care dorești să o atragi în viața ta. Folosește această energie de la începutul lunii pentru a clarifica ce vrei cu adevărat de la iubire și pentru a seta intenții puternice, astfel încât să poți atrage ceea ce îți dorești. Cu toate acestea, vei întâmpina și provocări în acest domeniu al vieții tale pe parcursul lunii.

Luna Nouă va fi în sextil cu Jupiter și Marte, așa că vei primi sprijin din partea astrelor pentru a manifesta dragostea la începutul lunii. Ulterior, lucrurile devin puțin mai complicate.

Mercur își începe retrogradarea pe 5 august și va fi în casa a opta. Este posibil să reflectezi asupra unor dureri psihologice din trecut și să reexaminezi metode de vindecare pe care le-ai folosit și care au funcționat, dar pe care trebuie să le reîncorporezi, deoarece trecutul tinde să revină pentru a te provoca.

Poți simți că traumele reapar și trebuie să te confrunți cu ele. Mercur retrograd te face să te gândești la deciziile financiare pe care le-ai luat cu un partener sau în legătură cu împrumuturile pe care le-ai contractat. Este o perioadă de reflecție și profunzime pentru tine, în care trebuie să te concentrezi pe vindecarea ta interioară și pe gestionarea traumelor din trecut.

Mercur retrograd va reveni în casa a șaptea, care este casa parteneriatelor și relațiilor. În această perioadă, este foarte probabil să reapară în viața ta un fost partener. Această reîntoarcere are un motiv. Acea persoană vine înapoi ca să îți arate cât de mult ai evoluat în ceea ce privește ceea ce cauți într-o relație. Poate fi o oportunitate să reevaluezi acea relație sau să înveți ceva important din această reîntâlnire. Însă, ce vei face mai departe depinde de tine. Fie decizi să redescoperi acea relație, fie să te îndepărtezi.

Este posibil să simți tentația de a contacta un fost partener în această perioadă, dar ar fi bine să reziști acestei tentații, deoarece, de obicei, nu este o idee bună să te întorci la o relație din trecut. Cu toate acestea, uneori reîntâlnirea poate fi necesară pentru a înțelege anumite lucruri pe care trebuie să le înveți.

Venus în Fecioară până pe 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Un alt aspect important este careul dintre Jupiter și Saturn. Jupiter este în casa a cincea, iar Saturn este în casa a doua, legată de finanțe. Jupiter aduce abundență și expansiune, iar casa a cincea este legată de creativitate, dragoste și romantism. Poți avea multe gânduri legate de iubire și romantism, dar această lună te poate face să te îndoiești de toate. S-ar putea să realizezi că ceva sau cineva pe care îl urmăreai nu este ceea ce credeai că va fi sau că relația nu se desfășoară așa cum ai sperat. Acest lucru poate duce la îndoieli și insecurități, punându-te într-o situație inconfortabilă.

Mercur va rămâne în Gemeni pentru o vreme. Face un careu cu Saturn.Vor exista provocări legate de dragoste și chiar de creativitate. Aceste provocări te pot afecta și la nivel creativ, unde te vei întreba dacă ești suficient de creativ, dacă vocea ta contează sau dacă ceea ce exprimi contează.

Pe 19 august, vei avea o Lună Plină în semnul tău. Vei vedea cum munca ta asiduă dă roade, ceva va ajunge la finalitate în ceea ce privește eforturile pe care le-ai depus în tine. Această Lună Plină va face un careu și cu Uranus, ceea ce poate aduce un element de șoc, rezultate neașteptate care te pot surprinde și poate fi dificil de procesat. Te-ar putea stresa, te-ar putea face să te îndoiești și mai mult, dar aceasta este testul tău suprem.

Încă îl Pluto în semnul tău. Deci, există un element de transformare care vrea să se arate. Această Lună Plină are potențialul de a te transforma în atât de multe feluri. Reprezintă rezultatele directe ale eforturilor tale asupra propriei persoane. Dar va exista un fel de trezire în atât de multe domenii ale vieții tale, o trezire în ceea ce privește dragostea, relațiile, credința în tine însuți și în ceea ce privește vindecarea ta. Acesta nu este un moment să fugi, ci unul în care să înfrunți totul cu curaj, pentru că poți ieși pe cealaltă parte mult mai puternic.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?