Horoscop AUGUST 2024 Taur. Atingi un punct culminant în carieră!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Justyna Rossy, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Taur și cei cu Ascendent în Taur!

Pe 4 august avem o Lună Nouă în Leu. Această zi este foarte aglomerată, deoarece mai târziu, Mercur va retrograda în semnul Fecioarei. Luna Nouă aduce energie pentru noi începuturi. Acest eveniment marchează un nou început în sfera casei și a familiei, accentuând aspecte legate de locuință, rădăcini și bunăstare emoțională.

Jupiter și Marte vor face un sextil, ceea ce aduce o atmosferă pozitivă, energizantă. Stimulează progresul și te motivează să avansezi. Aceasta ar putea aduce oportunități pentru îmbunătățirea locuinței, aducerea a mai mult confort, stabilitate și distracție în sfera casnică. Mulți oameni vor găzdui petreceri sau întâlniri de familie, fiind o perioadă excelentă pentru socializare și sărbătorire. Totodată, aceasta ar putea fi o perioadă potrivită pentru a lua măsuri necesare vindecării copilului interior, aducând stabilitate emoțională în această zonă.

Între 5 și 29 august, Mercur va fi retrograd, începând în semnul Fecioarei și revenind apoi în Leu. Această retrogradare va afecta domeniul casei, dar și al romantismului, creativității și copiilor. Este un moment bun pentru a revizui relațiile cu partenerii romantici sau stilul de parenting. De asemenea, este oportun să revii la proiecte creative sau hobby-uri începute în trecut. S-ar putea să întâmpini blocaje creative sau să necesite mai multă atenție la detalii și răbdare, deoarece energia Fecioarei poate fi perturbată în această perioadă.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Este posibil să te reconectezi cu foști parteneri romantici, iar începând cu a doua jumătate a lunii august, Mercur retrograd în Leu va aduce o revizuire a situației locuinței. Cauți să aduci mai mult confort și stabilitate. Aceasta ar putea implica ajustarea obiectivelor stabilite în jurul Lunii Noi din Leu din 4 august, concentrându-ne pe dinamica familiei și pe stabilitatea emoțională. Atenție la semnarea contractelor sau a documentelor în această perioadă. Verifică bine termenii și condițiile pentru a evita neplăceri.

Vom avea și un careu între Marte din casa a doua și Saturn din casa a unsprezecea. Afectează domeniile auto-dezvoltării și călătoriilor. Dacă plănuiești să călătorești în această perioadă, asigură-te că ești bine pregătit și la curent cu orice modificări de ultim moment, deoarece acest aspect ar putea întârzia călătoria sau aduce alte complicații.

În perioada aceasta, poți simți o nevoie de a reflecta asupra scopului și direcției tale, dar nu este un moment bun pentru schimbări drastice.

Pe 19 august, avem o Lună Plină în Vărsător. Este un moment semnificativ, mai ales în domeniul carierei și realizărilor personale. Această Lună Plină ar putea aduce o încheiere sau un punct culminant în carieră, indicând necesitatea de a renunța la vechi tipare și de a implementa schimbări noi și proaspete.

Cu Luna Plină în careu cu Uranus în Taur, pot apărea schimbări bruște sau neașteptate în carieră, fie prin eforturile proprii, fie din cauze externe, necontrolabile. Este important să îmbrățișezi aceste schimbări și să fii deschis la noi oportunități profesionale, chiar dacă inițial pot părea surprinzătoare sau neprevăzute. Aceste schimbări sunt adesea necesare pentru a ne elibera de situații stagnante și pentru a ne îndrepta spre noi direcții benefice.

 

Youtube video image
/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel