Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu oferă previziuni pentru penultimul semn al zodiacului. Cum va fi luna august?

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător AUGUST 2024

Dacă ne uităm la previziunile pentru întreaga durată a lunii, primul lucru la care trebuie să ai foarte mare grijă este legat de bani. De ce spunem acest lucru? Pentru că Mercur va retrograda în Casa a opta, care are o componentă serioasă legată de finanțe. Această retrogradare a lui Mercur te poate speria, pentru că vor fi cheltuieli, situații de criză, situații limită, iar tu o să trăiești într-un stres continuu. Câteodată, poate fi și alimentat de tine, dar cert este că există. 

De asemenea, planul financiar și el va fi afectat, limitat. Tu vrei mai mult și simți că ai nevoie de mai mulți bani, însă viața te face să trăiești cu ceea ce ai în momentul acesta. Se poate spune că vei primi un test important de la astre. 

Pe urmă, reține că se va mai întâmplă ceva în această a opta lună a anului. Mercur o să revină la tine în Casa a șaptea, cea a relațiilor. Și apar sau reapar tot felul de discuții cu partenerul de viață. Mai ales după data de 15 august. Sau pot să reapară și foști parteneri în viața ta. Ori poate exista și următoarea ipoteză: te întâlnești cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp și vorbești cu ei, o să îți pierzi vremea în compania lor. Ți se pare că poți să reiei prietenia cu ei, dar nu este așa. Ei doar apar și dispar. 

Mai mult, pe 19 august, avem o Lună Plină în semnul tău. Este adevărat că acest aspect o să aibă și fațete pozitive, însă va fi un moment în care va trebui să iei o decizie. Să ne aducem aminte de faptul că Pluto este în continuare în semnul tău. Se va întoarce puțin în luna septembrie în Capricorn, după care în noiembrie revine în semnul tău, unde va sta până în anul 2044, deci vreme de 20 de ani!

Aici, pe 19 august sau în jurul acestei date, iei anumite decizii relaționale, profesionale, este un moment de final sau unul de schimbare a atitudinii. S-ar putea ca și sănătatea să te preocupe mai mult decât de obicei. Ori îți vei da seama că nu are rost să te stresezi suplimentar pentru chestiuni pe care oricum nu le poți schimba sau controla tu de bunăvoie. 

Cumva, toate aceste idei îți vor veni în legătură cu alții. Cu Mercur retrograd în Casa a șaptea, ai anumite discuții cu partenerul sau cu oamenii importanți și acestea te pun pe gânduri, le pui cap la cap și te gândești că așa nu se mai poate, că trebuie să se schimbe ceva. Dacă nu, tu vei fi nevoit să faci anumite schimbări în viața ta.

Totuși, Marte se afla în Casa a cincea, se apropie de Jupiter. Așa că, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla în august, trebuie să ai în vedere următorul lucru: trebuie și să te simți bine. Poate că vrei să dansezi, să pictezi, să te plimbi, să mergi la evenimente, fă toate acestea. Nu trebuie să stai doar tracasat, să te gândești doar la muncă, la frici și la angoase. 

La final de lună, Venus va intra în Casa a noua și îți vă aduce mai multă încredere, curaj. 

Poți să citești și următorul articol: Ce aduce Marte pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător până pe 4 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel