Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce le aduce luna august nativilor Rac și celor cu Ascendent în Rac? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile complete!

 

Youtube video image

Horoscop Rac/Ascendent în Rac AUGUST 2024

Toate evenimentele din luna august se concentrează pe axa financiară. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, vei avea destul de multe cheltuieli în luna august. Unele de care știai, dar și unele care vor apărea pe nepusă masă.

Trebuie să ai mare grijă nu doar cum îți gestionezi banii proprii, ci și pe cei pe care îi împarți cu partenerul sau cu alți oameni importanți.

Mercur va tranzita casa a treia. Îți oferă talent oratoric, dorința de a comunica mai mult cu persoanele apropiate, dar și o curiozitate nemaipomenită. Mai mult decât atât, vei face mai multe călătorii. Recomandarea pentru tine este să fii mai flexibil.

Dar cu Mercur care va retrograda din casa a treia în casa a doua a banilor, negocierile vor fi date peste cap. Când ai plecat în concediu și crezi că ai totul stabilit, mai primești un mail cu o factură neplătită sau ți se pune o proprire pentru că ai uitat să faci o plată.

Va trebui să ai grijă și la tot ce înseamnă drumuri, fie că este un drum cu mașina dintr-o localitate în alta sau un drum cu avionul. Apar amânări și tot felul de situații care te necăjesc.

Până pe 4 septembrie, Marte în casa  a douăsprezecea se află într-o luptă cu subconștientul tău. Te vei simți ca o marionetă, fiindcă vei pierde controlul asupra vieții tale. În prima fază, ai tendința să te autosabotezi, insiști asupra unor vicii, obiceiuri nepotrivite sau te înconjori de persoane care nu îți sunt de folos.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

În afară de bani, mai ai și alte resurse prețioase, cum ar fi timpul. Iar tu îți petreci timpul victimizându-te din cauza trecutului. Cu Marte în casa a douăsprezecea, s-ar putea să te lupți cu unii demoni pe care nu îi poți controla și pe care trebuie să le accepți. Dacă ceva din trecut nu ți-a ieșit, nu are rost să te învinovățești.

Mai mult decât atât, rușinea este un sentiment de care tu trebuie să scapi în august. Chiar dacă va fi în tine, va trebui să o lași să se vadă cât mai puțin.

E o lună foarte bună pentru a te ocupa de sănătatea mentală. Poate mergi la terapie, îți cauți un duhovnic sau te izolezi câteva zile.

Până pe 5 august, Venus se află în casa a doua, care reprezintă resursele, banii și abilitățile tale.  Aceasta este casa care reflectă ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță, modul în care te susții, îți aduci securitate și sistemul tău de valori. Venus este guvernatoarea conexiunilor tale cu alte persoane. Totodată, are legătură și cu obiectivele și aspirațiile tale. De asemenea, Venus guvernează casa a patra, legată de cămin, familie și tradiții. Acest lucru poate aduce o schimbare în mediul tău domestic. Când Venus se mută în casa a doua, atenția se îndreaptă spre banii și resursele tale. Vrei să le aducă în armonie.

Ceea ce trebuie să faci tu în luna august, este să ai foarte mare grijă la procesele financiare, la cum îți consumi alte resurse și la cât de mult lași trecutul să facă parte din viața ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel