Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce vești noi pentru acest semn de apă.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești AUGUST 2024

În primul rând, trebuie să ne amintim un lucru foarte important. Saturn este retrograd în semnul tău. Cel mai probabil, mulți nativi Pești, în ultimul timp, au trecut prin momente destul de provocatoare și frustrante, mai ales legate de sănătate sau de unele decizii pe care le-au luat. 

Mercur va retrograda și el în Casa a șaptea a relațiilor, ceea ce înseamnă că multe dintre deciziile luate, să zicem, din iulie încoace, vor fi reluate, rediscutate, reanalizate. Dar și că partenerul poate trece prin evenimente care te vor pune pe gânduri și te vor stresa. 

Însă, un lucru trebuie să ai clar în vedere - viața partenerului este a lui, iar viața ta este viața ta. Nu trebuie să încerci să îl schimbi, să îl salvezi. Dacă trece prin anumite probleme, trebuie să și le rezolve. Tu le ai pe ale tale. Dacă te implici foarte mult în problemele lor, ale tale vor deveni și mai copleșitoare. Și poți să intri în panică, te poți supăra, te poți frustra. Nu trebuie să cazi tu în postura de victimă.

Așadar, dacă alții vor să ajute partenerul, este strict problema lor. Dar altfel, lasă-l să și le rezolve și privește lucrurile cu mai multă maturitate. De asemenea, cu Mercur retrograd în Casa a șaptea, s-ar putea să readucă și foști parteneri în viața ta. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație. Astrologul te îndeamnă să înțelegi că dacă apar, nu vin ca să încerce să te recucerească. Așa cum se reîntorc, așa pot și dispărea. 

Totodată, careul dintre Jupiter din Casa a patra și Saturn din Casa întâi aduce tot felul de evenimente în familie sau în mediul înconjurător, care te indispun. Dar, acestea cer de la tine să îți alegi mai bine luptele. Sau modul în care te comporți, atitudinea. Deși este vară, sezon de distracție și relaxare, nu o să poți face asta prea mult timp. 

De ce nu te poți relaxa? Pentru că acolo pe unde mergi, mereu se întâmplă cate ceva care te pune pe gânduri. 

Pe scurt, trebuie să înțelegi că august nu va fi deloc o lună liniștită. Nu are cum. 

În a doua parte a lunii, Mercur o să retrogradeze și el în Casa a șasea, a muncii și a sănătății. Așa că la serviciu se poate da totul peste cap, apar probleme, diverse discuții, neînțelegeri cu colegii. Și, mai este ceva! Astrologul te invită ca la final de lună, să te ocupi de sănătate. Dar nu trebuie să te autodiagnostichezi tu și nici să asculți oameni care nu știu ce vorbesc. 

Ești încurajat să cauți specialiști și chiar și să ceri o a doua opinie, mai ales că vorbim despre tranzitul lui Mercur retrograd în Casa sănătății. Cel mai bine ar fi să îți asculți propria intuiție. Poate simți că un medic chiar nu are dreptate în ceea ce te privește. 

Implică-te în problemele din familie, dar cu limite. Nu uita că fiecare trebuie să își aducă o contribuție. 

Te invităm să citești și: Ce aduce Marte pentru Pești/Ascendent în Pești până pe 4 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel