Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce le aduce luna august nativilor Fecioară și celor cu Ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu previziunile complete!

Youtube video image

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară AUGUST 2024

Nu o să fie cea mai bună lună. Pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în semnul tău. Se va întoarce în casa a douăsprezecea. Recomandarea Danielei Simulescu este să te ocupi de sănătate, de somn și de odihnă.

Alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să fii foarte selectiv cu oamenii din jurul tău. Adică ne referim la cei care te sună doar când au nevoie de tine sau când au o problemă de comunicare, dar care nu sunt alături de tine când ai nevoie de ei. Stai departe de oamenii care doar se victimizează și nu fac nimic cu viața lor, altfel te vei contamina și nu are rost. Ba mai mult, există riscul să începi să trăiești viața lor. În loc să vorbești cu familia despre ceea ce ți se întâmplă, le vei povesti problemele altora.

Este nevoie să ai grijă la sănătate, la problemele serioase. Nu te lăsa păcălit de falși specialiști. Când nu găsim variante în medicina clasică, tindem să ne lăsăm manipulați de alte alternative și să credem în minuni.

Nu trebuie să le spui unora că nu mai vorbești cu ei, ci să nu mai fii atât de disponibil pentru aceștia. În caz de te întrebi cum îți vei da seama, răspunsul îl vei găsi doar dacă ești singur cu tine însuți.

Soarele tranzitează semnul Leului! Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent până pe 23 august

Cu Jupiter și Marte în casa a zecea, ai parte de foarte multe oportunități profesionale. Trebuie doar să fii pregătit și să accepți că șefii sau colegii te cred în stare de anumite lucruri, chiar dacă tu nu te crezi. Astrologul spune că trebuie să fii mai blând cu propria persoană. Când reduci volumul vocii critice interioare, îi auzi și pe ceilalți care te încurajează din punct de vedere profesional. În momentul acela îți vei da seama că poți.

Până pe 4 septembrie, Marte va rămâne în casa a zecea. Acum este șansa ta să îți demonstrezi valoarea, să preiei mai multe responsabilități, să adopți o atitudine mai autoritară sau să îmbunătățești relațiile cu șefii. Dacă profiți din plin, poți experimenta o creștere semnificativă în cariera ta!

Începând cu 5 august și până pe 29, Venus trece prin semnul tău. Fii narcisist. Preocupă-te de înfățișare, de vestimentație, de coafură și de machiaj. Simte-te bine în pielea ta. Când te uiți în oglindă, trebuie să te vezi frumos. Încearcă să stai de vorbă cu nesiguranța și cu critica interioară, astfel încât să le îmblânzești.

Însă până pe 5 august, Venus va fi în casa a douăsprezecea, cea a subconștientului tău. Poți să te ocupi de introspecție, să te odihnești și să meditezi. Acordă atenție viselor tale și să întreprinzi călătorii profunde în interiorul tău pentru a găsi vindecare interioară. Ocupă-te de sănătatea ta mentală, fizică și spirituală. Va fi necesar să echilibrezi nevoia de solitudine, având în vedere că muncești și ai grijă de toți și toate. Îngrijirea de sine este o responsabilitate față de tine însuți, înainte de a te dedica celorlalți.

CINCI zodii își iau adio de la vremurile frumoase. Până când vor fi asuprite de astre?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?