Horoscop AUGUST 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi a opta lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn?

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn AUGUST 2024

La ce trebuie să ai tu foarte mare grijă în a opta lună a anului? La toate planurile legate de călătorii. Desigur, facem referire și la drumurile scurte, la vizitele pe care le faci rudelor, dar și la drumurile la mare, la munte, la cele peste mări și țări, unde vei merge în vacanță sau în concediu. De ce? Pentru că Mercur va fi retrograd în Casa a noua și îi place să facă stricăciuni în această zonă.

Poți să cumperi biletele greșite, să ți se anuleze zborurile, să se amâne ceva, să întârzie trenul, orice are legătură cu această parte. De asemenea, dacă pleci undeva în august, asigură-te că ai la tine toate actele, bine puse la punct. Problemele nu trebuie să apară neapărat din cauza ta, ci pot apărea pur și simplu. Nu trebuie neapărat să găsești un vinovat sau un țap ispășitor. Mai degrabă, trebuie să găsești o soluție, de fiecare dată când se întâmplă ceva, când ai o pană, să respiri și să vezi ce este de făcut.

Cu Mercur retrograd în Casa a noua, trebuie să ai la fel de multă grijă și la telefoane, la laptopuri, la televizoare. La toate produsele electrocasnice. Tot ce este electronic prin casă. Se pot strica sau poți fi nevoit să iei altele. Dacă iei altele, trebuie să verifici atent să aibă certificate de garanție, toate în regulă, pentru că, dacă se întâmplă ceva, să poată fi înlocuite cu ușurință. 

Tot în această perioadă, în toată luna august, dacă ai chestiuni legate de procese, Mercur retrograd aduce și aici diferite situații neplăcute. Se pot amâna termene, date limită, întârzieri, nu o să înțelegi ce se întâmplă. Pot să intervină alte mișcări, alte detalii, frustrări și așa mai departe. 

Să nu uităm nici faptul că Saturn, guvernatorul tău, vă face un careu cu Jupiter din Casa a șasea. Asta poate presupune că anumite proiecte profesionale nu vor fi comunicate așa cum trebuie, nicio parte nu înțelege ce are de făcut și o să te trezești că vei fi sunat când vei fi în concediu să te întorci la serviciu ca să rezolvi un conflict, o problemă sau să îndrepți anumite greșeli. 

Tot acest careu iți spune să ai foarte mare grijă cum iți organizezi timpul. Când pleci, când te întorci, trebuie să iți iei timp. Orice ar fi, nu face lucrurile la limită. Pentru că dacă o să faci asta, vei avea parte de foarte multe frecușuri, de foarte multe neînțelegeri și de multe momente frustrante, cum nu ai mai avut de foarte multă vreme. 

În a doua parte a lunii, Venus va intra în Casa a zecea a carierei, iar asta înseamnă că vor veni și destul de multe oportunități pe plan profesional. Dar până atunci, ai de rezolvat foarte multe chestiuni administrative, birocratice. 

Citește și acest articol de pe Astrosens: Axa destin-karma pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Vei trece prin evenimente extreme legate de carieră.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel