Horoscop AUGUST 2024 Leu. Planul financiar îți dă mari bătăi de cap!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Cam White, astrolog american, aduce previziunile lunii august pentru nativii Leu și cei cu Ascendent în Leu!

Ultima dată când Marte a fost în Gemeni a fost între septembrie 2022 și martie 2023. A fost o perioadă lungă, iar lucrurile nu au fost tocmai bune, dar ideea este că probabil au fost multe certuri, conflicte și drame cu prietenii. Marte în casa a unsprezecea aduce certuri și conflicte, precum și mai multă energie legată de prieteni, comunitate și networking.

Pe 4 august, avem Lună Nouă în semnul tău. Este un eveniment prielnic pentru a face schimbări, a alege un nou drum sau pentru a avea grijă de propria persoană. Pe 5 august, Mercur retrogradează în casa a doua, care se referă la bani. Așadar, această retrogradare a lui Mercur în Fecioară te reîntoarce în august 2013. Îți reorganizezi finanțele, întâmpini întârzieri sau încetiniri cu banii și simți nevoia de a reorganiza lucrurile în general. Așteaptă-te la cheltuieli surpriză și la negocieri reluate sau neînțelegeri legate de aceste aspecte.

Apoi, pe 15 august, avem conjuncția Marte-Jupiter, ceea ce reprezintă o explozie majoră de energie. Aceasta va aduce multă dramă în relațiile cu alți oameni. Această conjuncție Marte-Jupiter este importantă deoarece Marte guvernează casa a noua, care se referă la spiritualitate și religie, dar și casa a patra, legată de casă și familie. Marte se va întâlni cu Jupiter, care guvernează casa a cincea, legată de iubire, romantism, plăceri, artă, muzică, recreere, hobby-uri, vicii, precum și casa a opta, legată de resursele altora, moarte, datorii și moșteniri. Această conjuncție pare a fi o mare explozie în relațiile de prietenie, fiind o situație în care trebuie să jonglezi cu multe lucruri deodată, iar Marte adaugă un element de pericol și tensiune.

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Este important de menționat că această explozie are loc pe 15 august, iar cinci zile mai târziu, pe 20 august, avem un tranzit major, anume careul Jupiter-Saturn. Acest careu are loc în casa a unsprezecea, legată de prieteni, și casa a opta, legată de resursele altora. Jupiter guvernează iubirea, romantismul, plăcerile, arta, muzica, recreerea, copiii, și de asemenea casa a opta, legată de resursele altora, datorii, moarte, taxe, moșteniri. Dar acest careu cu Saturn, care guvernează casa a șasea a muncii, rutinelor, colegilor de muncă, și casa a șaptea a relațiilor, sugerează o necesitate de a fi responsabil și de a aborda lucrurile cu maturitate.

În această perioadă, Jupiter în Gemeni încearcă să găsească și să profite de oportunități, dar în careul cu Saturn apare o lecție de responsabilitate și maturitate, fiind necesar să te gândești la cum poți să te bucuri de aceste oportunități, dar și să te descurci cu restricțiile pe care le ai. Aceasta va fi o temă importantă pentru tot restul anului.

Nu uita că Nodul Sud se află în casa a treia, iar Nodul Nord în casa a noua. Până în 2025, nu vei mai fi singurul care crede că le știe pe toate. Îți ceri drepturile, dar energia ta este concentrată pe resentimentele față de ceilalți. Ți-ar prinde bine o nouă etapă educativă. Înscrie-te la o nouă școală! Învățarea și educația la un nivel abstract devin temele principale pentru tine.

Chiron retrograd în Berbec între 26 iulie și 29 decembrie. Vești îngrijorătoare pentru ȘASE zodii!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel