Horoscop AUGUST 2024 Gemeni. Nu îți mai poți reprima emoțiile!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anastasia, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni!

Marte și Jupiter sunt în prima casă a identității. Îți oferă energie pentru a acționa și pentru a te exprima cu curaj și încredere. Este o perioadă în care ai dorința de a face mișcare, de a vorbi mai deschis și de a fi mai vizibil. Poate fi momentul ideal să începi o afacere sau să îți urmezi visele.

Marte se întâlnește cu Jupiter pe 15 august, astfel că această energie interesantă va atinge punctul culminant în jurul acestei date. Cu toate acestea, imediat după, Marte și Jupiter vor forma un careu cu Saturn. Deoarece Saturn se află în casa a zecea, acest aspect sugerează un conflict clar între proiectele și obiectivele tale personale și șefii tăi sau obligațiile profesionale, cum ar fi cele către un consiliu sau o comisie din care faci parte. Este posibil să fie nevoie să navighezi prin provocările prezentate de șefi, autorități sau alte tipuri de restricții de care nu poți scăpa.

Cu Saturn în casa a zecea, nu există altă cale decât să treci prin aceste provocări. Este un moment bun pentru a face un pas înapoi și a reconsidera planurile pe care le ai. Este important să îți rezolvi situația cu șeful pentru a avea mai mult timp liber pentru obiectivele tale personale.

Concentrarea pe idei, minte și comunicare continuă cu Soarele în Leu până pe 23 august. Ești încurajat să vii cu idei noi, mintea ta fiind foarte activă și socială. Este posibil să ai mai multe ocazii de a merge în diferite locuri și de a întâlni mai multe persoane. În această perioadă poți scrie, poți să începi un blog sau să filmezi videoclipuri. Este un moment în care te simți puternic în gândire și vorbire. De asemenea, este posibil să petreci mult timp cu frații, vecinii sau comunitatea ta.

Răsturnări de situație pentru toate zodiile în următorii doi ani. Ce îți rezervă astrele?

Pe 4 august, avem o Lună nouă în Leu, care formează un sextil cu Marte și Jupiter din prima casă, încurajându-te să îți spui povestea, să devii mai vizibil, să începi o afacere sau un proiect cu un frate sau un vecin. În același timp, în această lună există multă atenție și asupra casei, familiei și situației tale de locuit, deoarece Mercur este în Fecioară, iar Venus intră în Fecioară pe 5 august, iar Soarele intră pe 23 august. Poate că ești motivat să petreci timp cu familia, să îți regândești designul casei sau să te concentrezi pe aducerea a mai mult confort în viața ta.

Pe 5 august, Mercur își începe retrogradarea în Fecioară în casa a patra, apoi în Leu, în casa a treia, ceea ce poate sugera că te confrunți cu proiecte de renovare a casei sau ai nevoie să rescrii anumite proiecte sau să gestionezi neînțelegeri cu frații. Mercur retrograd în casa a treia ar putea fi un moment în care trebuie să îți actualizezi tehnologia, să rezolvi problemele cu frații, să rescrii proiecte sau să refaci examenele. Aceste două aspecte pot fi conectate și pot sugera, de asemenea, că trebuie să găsești mai mult confort și siguranță în casa ta, poate prin optimizarea programului sau conectarea cu vecinii și discutarea lucrurilor în loc să le reprimi.

Pe 19 august, avem o Lună Plină în Vărsător, în casa a noua, care este foarte intensă și face un careu cu Uranus în casa a douăsprezecea. Aceasta poate aduce surprize, lucruri neașteptate sau evenimente incontrolabile care pot afecta educația, filozofia de viață sau situația legală. Fii pregătit să gestionezi aceste perturbări cu răbdare și să faci un pas înapoi pentru a reevalua situația. Această Lună Plină poate aduce schimbări legate de locul unde locuiești, poate oportunități de a te muta sau de a încheia o călătorie pe care o faci, din cauza unor apeluri neașteptate de la familie sau alte circumstanțe.

Șoc și groază pentru PATRU zodii până la finalul anului. Ce-ar fi să vă pregătiți?

La finalul lunii, Venus intră în Balanță, în casa a cincea, Această perioadă este minunată pentru întâlniri romantice, chiar dacă nu cauți o relație, este un moment perfect pentru a te răsfăța, a te distra, a dansa sau a începe un hobby. Te vei bucura de timp petrecut cu copiii, iar relațiile cu aceștia vor fi mai ușoare și mai plăcute, făcând această perioadă una excelentă pentru a te conecta cu tine însuți și a te bucura de viață.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel