Horoscop AUGUST 2024 Fecioară. Accentul cade pe zona spirituală!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Evan Nathaniel Grim, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară!

Pe 4 august, Luna Nouă în Leu se petrece în casa a douăsprezecea, care este foarte spirituală, abstractă și izolată. Luna Nouă ar putea însemna o nouă practică spirituală, o nouă practică de meditație, dar în general pune accentul pe viața spirituală și chiar pe modalitățile prin care te dedici unei anumite cauze spirituale.

Unii dintre voi ar putea avea vise foarte interesante, care ajung să ducă la un proiect creativ. Venus face un careu cu Uranus. Poate că investești brusc într-o călătorie pe distanțe lungi, dar alții ar putea găsi o conexiune foarte unică cu cineva, fie în timp ce călătoresc, fie cu cineva foarte cunoscut într-un subiect spiritual, care îți schimbă complet abordarea față de o anumită activitate spirituală. Pentru alții, poate că o relație importantă se termină brusc sau, sincer, ai putea întâlni pe cineva în timp ce călătorești care are o legătură dintr-o viață anterioară cu tine.

Mercur va retrograda în prima casă chiar după aceea, așa că la începutul lunii august există posibilitatea unor neînțelegeri. Apoi va retrograda casa a douăsprezecea. Reflectezi asupra viselor, spiritualității și sănătății tale mentale. Vei fi într-o stare de spirit foarte filosofică.

Marte și Jupiter sunt în casa a zecea. Înseamnă că faci mișcări îndrăznețe în cariera ta, progresezi. Este un moment grozav pentru a încerca să obții un nou loc de muncă sau chiar să-ți creezi propriul loc de muncă pe post de antreprenor. Alții probabil călătoresc pentru muncă.

Eclipsă de Lună pe 18 septembrie. Cum le va afecta pe toate cele douăsprezece zodii?

Saturn și Neptun sunt în casa a șaptea. Ambele sunt retrograde. Continui să examinezi foarte atent validitatea relațiilor tale, sustenabilitatea lor. Nu mai poți idealiza pe nimeni.

Luna Plină în Vărsător de pe 19 august este în casa a șasea a rutinelor și a sănătății. S-ar putea să termini un proiect de muncă și treci la altul.  Mulți puteți să schimbați locurile de muncă. O să faci în practicile tale de sănătate. Poate că adopți brusc un animal de companie sau îți dorești unul. Alții poate că primesc un nou proiect de muncă din cauza unor obligații legate de călătorii, așa că da, trebuie să îți evaluezi sănătatea și lucruri de genul acesta, cum ar fi dieta, exercițiile fizice, fitness-ul.

La mijlocul lunii august, Marte și Jupiter vor face un careu Saturn și Venus. În jurul Lunii Pline în Vărsător, din nou pe 19 august, este vorba de un nou loc de muncă, deoarece ai Venus în prima casă, opusă lui Saturn. Poate este un parteneriat profesional care duce la antreprenoriat.

Dorești să lucrezi mai mult, să călătorești pentru muncă, dar ai și obligații față de o relație. Dacă nu ești într-o relație, s-ar putea ca la sfârșitul lunii să dorești să te dedici unei relații pe termen lung. Trebuie să îți consolidezi parteneriatele, fie cele romantice sau cele creative.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?