Horoscop AUGUST 2024 Berbec. Trebuie să fii mai blând cu tine însuți!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Anastasia, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii august pentru nativii Berbec și cei cu Ascendent în Berbec!

Marte și Jupiter sunt în Gemeni, în casa a treia. Marte va rămâne acolo toată luna, iar Jupiter va sta până în iunie 2025. Mintea ta este ocupată, apar idei noi, mai multe călătorii scurte și mai multe persoane de văzut, locuri de vizitat, conexiuni de făcut. Casa a treia se referă la viața de zi cu zi, așa că vei fi ocupat cu deplasări, întâlniri cu oameni și exerciții fizice în cartier, bucurându-te de momente plăcute. Conjuncția Marte-Jupiter îți poate aprinde entuziasmul. Te vei simți inspirat să începi o afacere, să studiezi ceva nou, să predai, să te implici mai mult în relațiile cu frații, vecinii, comunitatea ta.

Cu toate acestea, atât Marte, cât și Jupiter formează imediat un careu cu Saturn din casa douăsprezecea. Așadar, dorința ta de a acționa în comunitate, de a scrie, de a vorbi, de a studia, de a te face cunoscut și de a crea noi conexiuni trebuie să se confrunte cu limite. Saturn în această poziție reprezintă toate limitările cu care te confrunți, fie că provin din propriile credințe auto-distructive, cum ar fi îndoiala de sine, fie că nu ai suficientă cunoaștere sau resurse, sau pot veni din partea altor persoane. Casa a douăsprezecea deseori implică lucruri care sunt în afara controlului nostru, cum ar fi pierderea unei persoane dragi sau provocări în relații, emoții dificile din trecut. Careul cu Saturn este o invitație de a lucra la aceste aspecte, poate de a face un pas înapoi, de a face o pauză, de a avea grijă de sănătatea ta mentală, de a te trata cu blândețe, iubire și răbdare.

Ce aduc Nodurile Lunare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Pe parcursul întregii luni, până pe 23 august, Soarele se află în Leu, în a cincea casă, care este locul romantismului, plăcerii, copiilor, paternității. Soarele în Leu te va inspira să petreci mai mult timp cu copiii, să te conectezi cu talentele tale creative, să ieși la întâlniri, să te distrezi.

Există multă acțiune în casa sănătății tale toată luna. Mercur este acolo, Venus va fi acolo, iar Soarele va intra în această casă pe 23 august. Așadar, te vei concentra pe sănătate, poate vei începe să mănânci mai, să vizitezi doctori sau un antrenor personal.

Retrogradarea lui Mercur poate aduce realizări sau revelații importante, poate legate de dietă, muncă sau un proiect care necesită revizuire, sau poate despre inspirație și creativitate. Poate că cineva din trecutul tău va reveni în viața ta.

Pe 19 august, va avea loc o Lună Plină foarte intensă în Vărsător, în casa a unsprezecea, care se referă la prietenii, rețele, speranțe și vise. Această Lună Plină aduce finalizare unui capitol început pe 9 februarie, când a avut loc Luna Nouă în Vărsător. Poate sugera încheierea unor proiecte de grup, transformări în prietenii sau schimbări în rețelele tale sociale. Există un careu cu Uranus în Taur, în casa a doua, ceea ce poate însemna că schimbările în prietenii sunt legate de dezacorduri legate de bani sau valori.

La finalul lunii, Venus intră în Balanță.  Aceasta este o poziție frumoasă, deoarece Venus este în domiciliul său, în casa relațiilor, ajutându-te să explorezi romantismul, să te conectezi cu ceilalți, să semnezi contracte, să negociezi.

CINCI zodii primesc vești colosale de la Marte. Ce tensiuni apar, dar și ce oportunități se nasc?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Vrei să afli care sunt previziunile lunii viitoare...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel